Migracijos valdybos darbuotoja – Lietuvos sambo čempionė

  • Teksto dydis:

Lietuvos sambo čempionato auksas - naujausias Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Migracijos valdybos Užsieniečių reikalų skyriaus specialistės Rūtos Aksionovos laimėjimas. Daugkartinės Lietuvos sambo čempionės titulą turinčiai, svorio kategorijoje iki 52 kg kovojančiai R. Aksionovai tai dar viena maloni pergalė.

Balandžio 2 d. Šiauliuose vykusiame 2016 m. Lietuvos sambo čempionate Rūta pasitikrino savo jėgas prieš gegužės mėnesį Kazanėje (Rusija) vyksiantį Europos sambo čempionatą. Nors sporto pasaulyje Rūta yra žinoma imtynininkė, praėjusiais metais laimėjusi tarptautinį Prancūzijos sambo čempionatą, bronzos medalį 2015 metų Europos ir pasaulio žaidynėse, laimėti Lietuvos čempionate jai buvo ne mažiau svarbu. Ir ne todėl, kad į Kazanėje vyksiantį Europos sambo čempionatą vyktų kaip Lietuvos čempionė.

„Baiminausi nenuvilti trenerio ir visų, kurie manimi pasitiki, kovodama Lietuvoje jaučiau didelę atsakomybę, - pastebėjo atsipalaiduoti sau neleidžianti Rūta, jau pelniusi ir Lietuvos policijos sambo čempionės vardą. - Kiekvienas susitikimas su priešininke yra valios ir meistriškumo išmėginimas, o numatyti kovos baigtį yra neįmanoma - kartais laimi jaunystės jėga, kartais - praktikoje išugdyta technika."



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių