M.Brownas po nesėkmės nerinko žodžių

Nusivylęs Kauno „Žalgirio“ ekipos pralaimėjimų Eurolygoje virtine, komandos gynėjas Marcusas Brownas po dvikovos su Stambulo „Fenerbahce Ulker“ klubu persirengimo kambaryje nevengė keiksmažodžių ir daugybę sykių pakartojo, kad reikia nustoti ieškoti pasiaiškinimų.

“Visai nežaidėme sušiktoje gynyboje“, - kelis kartus angliškai nusikeikęs krepsinis.net korespondentui tiesiai šviesiai išrėžė M.Brownas.

“Kalbame, kokie kieti turime būti, bet tokie nesame. Nesame komanda. Net jeigu nepelnai taškų, vis tiek turi atidirbti puolime. Tai nekeičia esmės. Nesvarbu, kas tu esi, nesvarbu, kiek laiko žaidi. Tu esi komandos dalis ir privalai žaisti. Kiek galima ieškoti pasiteisinimų? Eini į aikštelę ir darai tai, ką moki. Užtenka tų suknistų pasiaiškinimų“, - po nesėkmės savo nuoskaudą liejo amerikietis.rašo krepsinis.net.

M.Brownas tikino, kad nepaisant ligos, aikštelėje atidavė visas jėgas: „Esu čia, nors nesu pasiruošęs šimtu procentų. Galvojau, kad galiu padėti komandai. Treneris galvojo taip pat. Tiesiog dariau viską, ką galiu. Stengiausi padaryti tai, ką moku geriausiai.“

“Padarėme per daug klaidų. Dėl dalies jų atsakomybę prisiimu ir aš. Turėjau daugiau žiūrėti į krepšį. Iš dalies, tai mano kaltė“, - atsakomybę prisiėmė gynėjas.

Paklaustas, ar „Žalgiris“ vis dar tikisi patekti į kitą etapą, amerikietis optimizmu netryško: „Vis dar turime galimybę, tačiau viskas priklauso nuo mūsų. Dar viskas priklauso nuo mūsų. Nežinau... Nežinau, ar esame pakankamai stiprūs įveikti šį iššūkį. Mes turime būti kieti. Kažkas turi imtis suknistos iniciatyvos“.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių