M. Kalnietis sudomino Rusijos krepšinio grandą

Vienas Kauno „Žalgirio“ komandos lyderių Mantas Kalnietis sudomino vieną pajėgiausių Rusijos krepšinio klubų Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“.

Rusijos pietuose įsikūręs klubas pateikė viliojantį pasiūlymą. Anot „Žalgirio“ klubo atstovų, šiuo metu vyksta derybos.

Su M. Kalniečiu „Lokomotiv-Kuban“ klubo vadovai buvo susitikę praėjusį savaitgalį Maskvoje per ten vykusį Aleksandro Gomelskio atminimo turnyrą. Jame Jevgenijaus Pašutino vadovaujama komanda pralaimėjo finale Maskvos CSKA klubui, o „Žalgiris“ užėmė ketvirtąją vietą.

Šiandien M. Kalnietis kartu su „Žalgiriu“ vyksta į Uteną, kur kauniečiai žais Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynes su vietos „Juventus“ klubu.

Pradėti legionieriaus karjerą M. Kalnietis galėjo jau prieš trejus metus. 2009-ųjų vasarį jis buvo pasirašęs trejų metų sutartį su Trevizo „Benetton“ klubu iš Italijos. Tuo metu „Žalgirį“ krėtė finansinė krizė ir nebuvo matyti jokių klubo atsigavimo ženklų. Tuomet beveik visi žalgiriečiai tapo laisvaisiais agentais ir galėjo išvykti į kitas komandas. Vis dėlto komandą nuo finansinio kracho išgelbėjęs dabartinis klubo savininkas Vladimiras Romanovas sugebėjo gynėją įtikinti likti Kaune. Agentams susitarus su abiem klubais, M. Kalnietis galiausiai liko „Žalgiryje“.

Prie Kubanės upės krantų Pietų Rusijoje įsikūrusiame mieste M. Kalnietis gali prisijungti prie kito Lietuvos rinktinės žaidėjo Simo Jasaičio. Nuo šio sezono Krasnodare dirba ir buvęs „Žalgirio“ klubo fizinio rengimo treneris Sigitas Kavaliauskas.

Simboliška, kad naująjį VTB Vieningosios lygos sezoną žalgiriečiai pradės ateinantį šeštadienį svečiuose būtent su „Lokomotiv-Kuban“ klubu.

Su Krasnodaro krepšininkais žalgiriečiai žaidė ir praėjusių metų VTB Vieningosios lygos aštunfinalyje. Tuomet Rusijos klubas laimėjo seriją 2:0 ir vėliau finalo ketverte tenkinosi ketvirtąja vieta.


Šiame straipsnyje: kalnietisŽalgirisKrasnodaras

NAUJAUSI KOMENTARAI

karabas

karabas portretas
tai jei sudomino , tai tegul ir ima kuo skubiau, gal vaikis pagaliau isaugs is perspektyvaus i tikra lokomotyvo masinista

anonim

anonim portretas
žalgiris be manto nežinau, kaip šuo be kojos

Andre

Andre portretas
Jei romkos laikrastis taip raso, tai galime buti 200% tikri , jie Manta pardave!!!!
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių