M. Griškonis: į kaimelį mums neleido įsinešti nei šampūno, nei lašinių

  • Teksto dydis:

Didžiule persvara pasaulio universiados čempionu tapęs Mindaugas Griškonis nešokinėjo iš laimės. Jis tiesiog džiaugėsi įvykdęs užduotį – nugalėti.
„Aš visai nesureikšminu tų varžybų. Aišku, mano tikslas buvo laimėti“, – „Žinių radijui“ sakė M.Griškonis, triskart Europos čempionas.

Universiados finale lietuviui neprireikė net gero laiko – 2000 m vienviete valtimi jis įveikė per 7 minutes 18,32 sekundžių.
„Nebuvo tikslo siekti kažkokio labai gero laiko, nes oras buvo permainingas, teko irkluoti prieš vėją, o prieš vėją gerų laikų nebūna“, – tęsė M.Griškonis.

Kazanėje (Rusija) vykusioje universiadoje jį labiausiai nustebino griežta tvarka. „Apsauga buvo labai labai griežta, netgi daug griežtesnė nei buvo olimpinėse žaidynėse“, – „Žinių radijui“ prisipažino dviejų olimpiadų dalyvis.

„Pavyzdžiui, Londone į kaimelį galėjai įsinešti lietuviškų lašinių, o čia – nieko. Iš mūsų atėmė paprasčiausius hematogenus. Neleido įsinešti jokių maisto produktų. Nenorėjo leisti įsinešti net šampūno buteliuko, nes sakė, kad ten bus šampūno“, – stebėjosi M.Griškonis.

Priminsime, kad irkluotojai universiadoje pelnė dar du aukso medalius – tai dvivietes valtis irklavę Donata Vištartaitė ir Milda Valčiukaitė bei Rolandas Maščinskas ir Saulius Ritteris.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių