Kaune – sporto ir laisvalaikio centras, kokio dar nebuvo

  • Teksto dydis:

Lietuvos sporto universitetas (LSU) pristatė Sporto ir laisvalaikio centro viziją. Tai bus didžiausias Lietuvoje integruotas sporto centras, apimantis plačiausią sporto veiklų ir paslaugų spektrą.

Į centro veiklą bus integruota platus spektras sporto ir laisvalaikio paslaugų – nuo visiškai nemokamų sporto užsiėmimų miestiečiams iki verslo klasės sporto klubo, kuris įsikurs LSU perimamame buvusiame Ąžuolyno sporto klube, pranešė savivaldybė.

„Europos sveikatos ir kūno rengybos asociacijos duomenimis, tik 1 proc. Lietuvos žmonių sportuoja sveikatingumo klubuose. Esame viena mažiausiai sportuojančių tautų Europoje. Lietuvos sporto universitetas, kaip sporto ir sveikatingumo plėtros mūsų šalyje iniciatorius, jaučia būtinybę šią padėtį pagerinti. Todėl norime pasiūlyti visuomenei įvairių sporto ir laisvalaikio paslaugų: nemokamus sporto užsiėmimus, paslaugas vidutines pajamas turintiems kauniečiams ir verslo klasės sporto klubą“,– teigė LSU kancleris Mindaugas Balčiūnas.

Anot LSU kanclerio, jau ne vienerius metus sėkmingai dirbantis Sporto ir laisvalaikio centras plečia savo veiklą – ketina tapti didžiausiu Lietuvoje integruotu sporto centru, teikiančiu daug sporto veiklų bei paslaugų salėse ir lauke: šiaurietiškąjį ėjimą, bėgimą, futbolą, lauko, vandens, kalanetikos mankštas ir pilateso, TRX diržų funkcines bei aerobikos treniruotes, pilvo šokius ir zumbos pratybas, masažus, užsiėmimus vaikams, asmenybės stiprinimo, individualios mitybos programas. Sporto ir laisvalaikio centro lankytojai galės naudotis baseinu, kūno rengybos ir kitomis salėmis.

„Džiaugiuosi, kad būtent mūsų universitetas skatina žmones būti fiziškai aktyvesnius. Juk kiekvieno iš mūsų kūno ir proto sveikatą stiprina kuo įvairesnė fizinė veikla. Tai pagerina gyvenimo kokybę, saugo nuo ankstyvos senatvės, ilgina gyvenimo trukmę. Tikiuosi, kad po kelerių metų kasdien Ąžuolyne judės keli tūkstančiai kauniečių ir miesto svečių“, – sakė LSU rektorius A. Skurvydas.

Ąžuolyno sporto ir sveikatingumo centro savininkas Robertas Jocius taip pat tiki LSU ir šio centro bendradarbiavimo ateitimi.

„Šešerius metus trukusios Ąžuolyno sporto ir sveikatingumo centro bankroto procedūros baigėsi, tad tikimės, kad nuo šiol klientai šiuo klubu labiau pasitikės“, – teigė R. Jocius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

666

666 portretas
pristatė bedarbystės programą kurią senai pradėjęs seimas ir tese kiti , čia panašiai kaip prekybos centrai kurie yra žala lietuvai
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių