LKL: atsitiesęs „Lietuvos rytas“ nukovė „Šiaulius“ (komentarai)

Devintąją pergalę vienuoliktosiose BEKO-Lietuvos krepšinio lygos (LKL) reguliariojo sezono rungtynėse iškovojo ketvirtąją vietą užimantis Vilniaus „Lietuvos rytas“, pirmadienį svečiuose 92:81 (13:23, 22:10, 31:21, 26:27) įveikęs į šeštąją poziciją smuktelėjusį Šiaulių „Šiaulių“ (11 pergalių ir 87 pralaimėjimai) klubą.

21 tašku prie pergalės prisidėjo Renaldas Seibutis, 16 - Nemanja Nedovičius, 11 - Simas Buterlevičius, 10 - Patrickas O'Bryantas.

Šeimininkams Rolandas Alijevas pelnė 25 taškus, Dwightas Burke'as - 12, Laurynas Samėnas ir Saulius Kuzminskas - po 10.

Komentarai.

Dirkas Bauermannas („Lietuvos ryto“ ekipos vyr. treneris): „Mums tai buvo tikrai sunkios rungtynės. Kelias pastarąsias dienas sunkiai treniravomės, o įtakos padarė ir tolima kelionė. Antrame kėlinyje žaidėme gerai, bet trečiame - dar geriau, kuomet susikrovėme dviženklį pranašumą. Sveikinu „Šiaulių“ ekipą, kuri tikrai kietai kovojo.

Esu laimingas, jog laimėjome, bet mes galime žaisti dar geriau. Tai bandysime parodyti ir šeštadienio mače su Kauno „Žalgiriu“. Kaip pamatėme, jog tritaškiai mums nekrenta, ėmėme išnaudoti aukštaūgius. Visgi mes pasitikime savo metikais. Net ir prametę jie toliau atliks savo metimus. Nepaisant to, jog pirmas ketvirtis buvo bjaurus, džiaugiuosi, kad komanda išliko susitelkusi“, - rašo basketnews.lt.

Gediminas Petrauskas („Šiaulių“ ekipos vyr. treneris): „Džiaugiuosi savo krepšininkais, kurie yra tikri kovotojai. Manau, žiūrovams taip pat patinka, kai komanda kaunasi iki pat paskutinių minučių. Jeigu „Lietuvos rytui“ leisi laisviems mesti iš toli, jų serija kada nors vis tiek prasidės. Šį mačą neabejotinai geriausiai sužaidė Renaldas Seibutis. Tuo tarpu Janis Blūmas pataiko žlugdančius metimus. Atrodo gyniesi, o jis ima ir pataiko.

Dabar labai svarbu, kaip sužais Pasvalio „Pieno žvaigždės“, nes norime turėti situaciją savo rankose. Šiandien tikrai tikėjausi daugiau iš Chase'o Simono, Lauryno Samėno bei Vitalijaus Liutyčiaus“, - rašo basketnews.lt.

Dvylikos komandų turnyre pirmauja nugalėtojo titulą ginantis Kauno „Žalgiris“ (9/1), lenkiantis Prienų „Prienų“ bei Klaipėdos „Neptūno“ (po 15/3) krepšininkus.

LKL turnyro lentelė (vieta, komanda, pergalės, pralaimėjimai, laimėtų rungtynių procentas):

1. Kauno "Žalgiris"              9  1   90
2. Prienų "Prienai"             15  3   83
3. Klaipėdos "Neptūnas"         15  3   83
4. Vilniaus "Lietuvos rytas"     9  2   81
5. Utenos "Juventus"            11  8   58
6. Šiaulių "Šiauliai"           11  8   58
7. Pasvalio "Pieno žvaigždės"   10  8   56
8. Kėdainių "Nevėžis"            8 11   42
----------
9. Panevėžio "Lietkabelis"       7 13   35
10.Vilniaus "Sakalai"            5 14   26
11.Kauno "LSU-Baltai"            5 14   26
12.Palangos "Palanga Triobet"    0 20    0
   

Šiame straipsnyje: Lietuvos rytasŠiauliaiLKL

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių