Lietuvos vyrų keturvietė – Europos čempionato pusfinalyje

  • Teksto dydis:

Penktadienį Račicėse (Čekija) prasidėjo 2017 metų Europos irklavimo čempionatas.

Keturviečių be vairininko paguodos plaukime Saulius Ilonis, Dominykas Jančionis, Povilas Stankūnas ir Mantas Juškevičius finišavo per 6:19,370 min ir užėmę antrą vietą gavo bilietą į pagrindinį pusfinalį.

Armandas Kelmelis vienvietininkų paguodos plaukime finišavo per 7:39,11 min, liko penktas ir nepateko į pagrindinį pusfinalį.

Vyrų porinė dvivietė, kurią irkluoja olimpiniai vicečempionai Mindaugas Griškonis ir Saulius Ritteris atrankoje užėmė antrąją vietą ir iš karto pateko į pusfinalį.

Taip pat sėkmingai atrankos varžybos susiklostė mūsų porinei keturvietei, kurią irkluoja Dovydas Nemeravičius, Martynas Džiaugys, Rolandas Maščinskas ir Aurimas Adomavičius. Jie iš karto pelnė vienintelį kelialapį į A finalą.

Porinių keturviečių varžybose dar startuos Dovydas Nemeravičius, Martynas Džiaugys, Rolandas Maščinskas ir Aurimas Adomavičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Raimondas

Raimondas portretas
Gerbiama vyriausybe.neparklubdyk musu tevynes elito.sporto.tie zmones kurie garsino lietuva turi pacios diziausios pagarbos tiek dabar tiek kai jie paliks sporta
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių