Lietuvos U-19 rinktinė ruošiasi Europos čempionatui

Lietuvos vaikinų iki 19 metų rinktinė šiandien atvyko į Lenkiją, kur rugsėjo 10 ir 12 dienomis sužais kontrolines rungtynes su Lenkijos bendraamžiais.

Prieš šį draugiškų rungtynių ciklą rugsėjo 5-9 dienomis Nacionalinėje futbolo akademijoje Kaune vyko mokomoji treniruočių stovykla. „Ši stovykla buvo organizuojama siekiant atrinkti žaidėjus UEFA atrankinėms varžyboms spalio mėnesį Vokietijoje ir Liuksemburge. Deja, dėl traumų arba klubų politikos neatvyko nemažai žaidėjų, kuriuos norėjome pasižiūrėti", - teigė LFF Jaunimo skyriaus administratorius Pavelas Kozlovas.

Pasak P.Kozlovo, stovyklos pradžioje, rugsėjo 5- 6 dienomis, vyko intensyvesnės treniruotės, buvo tikrinamas žaidėjų fizinis pajėgumas. 7-8 dienos buvo skirtos techninėms schemoms bei žaidėjų atrankai. Iš 20 kandidatų buvo atrinkti 18, kurie ir atvyko į Lenkiją.

UEFA Europos iki 19 metų čempionato atrankinėse varžybose Lietuvos U-19 rinktinė pateko į šeštąją grupę ir spalį susitiks su Nyderlandų, Vokietijos bei Liuksemburgo bendraamžiais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių