Lietuvos šokėjų medaliai tarptautinėse varžybose Kanadoje ir Austrijoje

Praėjęs savaitgalis buvo labai sėkmingas Lietuvos šokėjams - jie parvežė medalius ne tik iš pasaulio čempionato, bet ir iš tarptautinių varžybų Vankuveryje (Kanada) ir Vienoje (Austrija).

Vankuveryje vykusiose suaugusiųjų standartinių šokių varžybose, kuriose dalyvavo 18-a porų, nugalėtojais tapo Edgaras Baltaragis ir Indrė Kučinskaitė (Kauno "Rolo"-"Sūkurys"-KCSM).

Lietuviai finale aplenkė sidabrą bei bronzą iškovojusius atitinkamai slovakus Luką Spisaką ir Evą Tibenską bei Estijos atstovus Konstantiną Gorodilovą ir Dominiką Bergmanovą.

Po dienos E.Baltaragis ir I.Kučinskaitė dalyvavo suaugusiųjų grupės Lotynų Amerikos šokių varžybose, kuriose pateko į finalą ir liko šešta. Šiose varžybose dalyvavo 15 porų.

Vienoje vykusiose tarptautinėse sportinių šokių varžybose "Austrian Open Champioships", Donatas Vėželis ir Lina Chatkevičiūtė (Kauno "Sūkurys"-KCSM) profesionalų standartinių šokių grupėje laimėjo sidabro medalius.

Lietuviai finale nežymiai nusileido tik nugalėtojais tapusiems Vokietijos šokėjams Benedetto Ferruggiai ir Claudiai Koehler.

Trečioje vietoje liko Marko Cavallaro ir Letizijai Ingrosso iš Italijos.

Šioje grupėje varžėsi 17 duetų.

Puikiai šiose varžybose pasirodė ir jaunių I grupės šokėjai Karolis Burneikis ir Izabelė Šekaitė (Kauno "Tvistas"). Standartinių šokių kategorijoje jie užėmė 2-ą vietą tarp 40 dalyvavusių porų. Lotynų Amerikos šokių kategorijoje jaunieji šokėjai aplenkė 42-u duetus ir iškovojo bronzą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nustebusi

Nustebusi portretas
Kokio senumo ši nuotrauka?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių