Lietuvos smiginio meistrų turnyrą laimėjo garliaviškis D. Labanauskas

Lietuvos smiginio meistrų turnyre, vykusiame šeštadienį, triumfavo garliaviškis Darius Labanauskas ir jonaviškė Kornelija Lušaitė. Į šį turnyrą yra kviečiamas geriausių Lietuvos reitingo žaidėjų vyrų aštuntukas ir moterų šešetukas. Dar keturi vyrai į turnyrą patenka, geriausiai pasirodę kvalifikacinėje rungtyje. Varžybos vyko Šiauliuose, prekybos ir pramogų centre "Tilžė".

D. Labanauskas finale susitiko su mažeikiškiu Arūnu Čipliu, kuris permainingoje kovoje rezultatu setais 5:4 nugalėjo latvį Madarsą Razmą. Laimėti setui reikia dviejų pergalingų legų. A. Čiplys pirmavo 4:0, bet latvis sugebėjo rezultatą išlyginti. D. Labanauskas pusfinalyje rezultatu 5:2 įveikė stipriai besipriešinusį Prienų atstovą Mindaugą Barauską. Šio žaidimo D. Labanausko vidurkis siekė net 30.75 taško per strėlę, M Barausko - 27,92. 

Finalas, kurį Darius laimėjo setais 6:3, buvo įtemptas, nors ir ne toks rezultatyvus kaip pusfinaliai. Tiesa, pirmą legą D. Labanauskas uždarė vos 15 strėle nuo 142 taškų, o į mačo pabaigą Arūnas Čiplys legą uždarė nuo didžiausio galimo taškų skaičiaus - 170.

Kovoje dėl trečios vietos M. Barauskas gražioje kovoje rezultatu 0:5 nusileido M. Razmai.

Penktas-aštuntas vietas pasidalijo Sigitas Vasylius, Ugnius Jankūnas, Tomas Šakys, Saulius Andriulevičius.

Moterų finale susitiko K. Lušaitė ir kėdainiškė Sandra Rimkevičiūtė. Pastaroji nusileido rezultatu 3:0. K. Lušaitė pusfinalyje rezultatu 3:0 nugalėjo jonaviškę Renatą Vaikutienę, o S. Rimkevičiūtė rezultatu 3:2 įveikė elektrėniškę Gabrielę Garbatavičiūtę.

Penktą-šeštą vietą užėmė mažeikiškė Irena Čiplienė ir latvė Irena Bauzė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

garliava

garliava portretas
sveikinimai, Dariau!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių