Lietuvos futbolo vadovai: patyrėme spaudimą

Už uždarų durų pirmadienį posėdžiavę Lietuvos futbolo federacijos Vykdomojo komiteto nariai teigė patyrę spaudimą, nes palaiko prezidentą Julių Kvedarą.

Po Lietuvos futbolo federacijos (LFF) Vykdomojo komiteto posėdžio į viešumą išlindo tik naujų viceprezidentų sąrašas ir pranešimas, kad visi komiteto nariai palaiko J.Kvedarą. Neva ne vienas jų buvo spaudžiamas neatvykti į posėdį. Spaudimą patyrusių komiteto narių pavardės neatskleidžiamos.

„Manęs niekas nespaudė ir nežinau kas ką spaudė. Klauskit kitų“, – į kalbas apie spaudimą Vykdomojo komiteto nariams mažai ką pasakyti galėjo posėdyje dalyvavęs Kauno apskrities futbolo federacijos prezidentas Romanas Levinskas.

„Niekas fiziškai susidoroti negrasino, bet spaudimas buvo. Nenoriu įvardinti tų žmonių, bet ir mane įkalbinėjo nevažiuoti į posėdį, taip trikdant komiteto veiklą ir parodant, kad nepalaikau J.Kvedaro“, – tikino viceprezidentu posėdyje išrinktas Romas Kukis.

Neteisėtu praturtėjimu įtariamo J.Kvedaro nušalinimo nuo LFF prezidento pareigų klausimas nebuvo keltas. Pats J.Kvedaras sakė, kad iš posto nesitrauks, kol to daryti neparagins Vykdomojo komiteto nariai ir neatsiras tinkamos kandidatūros.

Portalas kaunodiena.lt jau rašė, kad pirmadienį ryte Kauno apygardos teismas nusprendė, jog J.Kvedaras nuo prezidento pareigų nušalintas be pagrindo, nes galimas J.Kvedaro neteisėtas praturtėjimas su jo pareigomis neva nesusijęs.


Šiame straipsnyje: Julius KvedarasLFF

NAUJAUSI KOMENTARAI

ajo

ajo portretas
a-jo, mes ir patikėjom...

irmis

irmis portretas
toks debilizmas tik Lietuvoj galimas, neturesim futbolo, kaol aferistu ir neismaneliu sutve vadovaus l

pamoka

pamoka portretas
kvedarui turetu buti gera pamoka,pamacius kiek zmoniu linke smeizti,dzaiugtis svetima nelaime. turetu gerai paziureti kaip greitai keiciasi buvusiu draugu pozicija. panasi situacija buvo daug kam,bet nevisi pasidaro isvadas.pamene,kaip vienu metu buvo puolamas prokuroras Betingis ir kiti vadovaujancius postus uzeme zmones. pavydas yra stiprus jausmas
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių