Lietuvė tapo Norvegijos kūno rengybos čempione

Prieš keletą dienų pasibaigusiame Norvegijos kūno rengybos čempionate žybtelėjo lietuviškas akcentas – bikinio fitneso rungties čempione tapo šioje šalyje gyvenanti lietuvė Gerda Makūnaitė.

„Jaučiuosi nuostabiai. Dabar mane jau galite vadinti „Norgesmester“ – Norvegijos čempione“, – švytėjo 31-erių G. Makūnaitė, nepamiršusi padėkoti ja kovotoja vadinančiam treneriui Edmundui Johansenui. Moteris prieš kelerius metus emigravo į šiaurės Norvegiją, po to – į Ostfoldo komuną, o dabar gyvena Sarpsborgo mieste.

Praėjusiais metais sidabro medalį laimėjusi ambicinga lietuvė neslėpė, kad „NM 2016“ čempionate jos tikslas buvo nugalėti 169 cm kategorijoje, bikinio fitneso rungtyje.

„Jausmas labai malonus, – neslėpė Gerda, kuri paskutinį mėnesį prieš varžybas kiekvieną dieną treniravosi po 2–4 valandas. – Gyvenau su menke ir begaliniu nuovargiu“.

Tačiau 60 kilogramų varžybų metu svėrusios lietuvės kančios atsipirko – ji pirmą kartą tapo Norvegijos čempione ir laimėjo aukso medalį bei taurę.

Beje, G. Makūnaitė tik 2014-aisiais debiutavo kūno rengybos varžybose ir iškart savo kategorijoje laimėjo antrąją vietą, po to – penktąją „Oslo Grand Prix“ ir antrąją „Loaded Cup 2“ turnyre.

Paklausta, kaip leido sau atsipalaiduoti po beprotiškos dietos parengiamuoju laikotarpiu, Gerda nusijuokė: „Oi, po to buvo labai daug „Snickers“, tapų (užkandėlių), ledų, picų, vyno. Valgiau viską iš eilės.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

tadas

tadas portretas
kas sis padaras su plastmasiniais kamuoliais vietoje papu?

lala

lala portretas
man ji labai grazi. As pati siek tiek treniruojuosi, tai jau 2 dienas visa kuna skaudena, net ten , kur nezinojau turinti raumenu.

WWW

WWW portretas
PISAMA MĖSA ,TIK LABAI KŪDA .
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių