Lenkijoje apdovanoti lenktynininkai ruošiasi naujam sezonui

  • Teksto dydis:

„P1 Racing by WTR“ kartingo komandos lenktynininkai, vienuolikmečiai Gustas Grinbergas, Kajus Samsonas  Tomas Vaitekūnas ir Danielius Vavilovas Varšuvoje atsiėmė Lenkijos čempionato apdovanojimus. Suvalkų klubo garbę 2014 metais gynę sportininkai, Lenkijos M60 klasės čempionate iškovojo komandinės įskaitos čempionų vardus, o Mini Rok klasėje - komandų vicečempionų titulą. Iškilmingoje ceremonijoje, vykusioje Varšuvos „Sofitel Wiktoria“ konferencijų centre, „SPSK Motokart Suwalki“ klubo prezidentas Miroslavas Staskievičius dėkojo lietuviams ir džiaugėsi didžiausiu pasiekimu klubo istorijoje.

„P1 Racing by WTR“ lenktynininkai šiemet sezoną pradės jau vasario 18-22 dienomis vyksiančiose tradicinėse Žiemos taurės lenktynėse Italijoje. Šios, prestižinės, į Bridgestone Supertaurės čempionato etapą įtrauktos varžybos vyks jau 20 kartą. Numatoma, kad Mini Rok klasėje varžysis apie 50 sportininkų. Vėliau lenktynininkų laukia dar du startai Italijos Mini Rok čempionate, bei du treniruočių savaitgaliai Lenkijos Torunės trasoje. O jau balandžio mėnesio pabaigoje numatyti startai Lenkijos čempionato pirmuosiuose etapuose.

„Šiemet mūsų laukia ypač įtempta programa. Lenktyniausime ne tik Lenkijos Mini Rok taurėje, bet ir Lenkijos čempionate. Čia sieksime čempionų titulų asmeninėse įskaitose. Po metų pertraukos grįžtame į Lietuvos čempionatą. Kaip seksis Lietuvoje, sunku pasakyti. Metus nelenktyniavome mūsų trasose, atsirado naujų talentų, tad ir Lietuvoje kova bus labai sunki“,- prognozavo komandos vadovas Darius Grinbergas.

Sugrįždama į Lietuvos čempionatą „P1 Racing by WTR“ komanda skelbia ir naujų narių paiešką. Komandą jau papildė Micro klasėje Lietuvos čempionate lenktyniausiantis aštuonmetis Ąžuolas Jotautas. Tikimasi, kad šis Lietuvos kartingo akademijos narys varžysis dėl prizinių vietų jau pirmose Lietuvos čempionato lenktynėse. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių