Lažybų tarpininkai: G.Krapikas neturėtų palikti „Žalgirio“

Eurolygos turnyre ketvirtą kartą iš eilės pralaimėjus Kauno „Žalgirio“ ekipai, atsirado abejonių dėl komandos vyriausiojo trenerio Gintaro Krapiko kėdės stabilumo. Tačiau lažybų kompanijos tikina, kad dar per anksti kalbėti apie G.Krapiko pasitraukimą.

„Nors iš penkių šio sezono Eurolygos rungtynių „Žalgiris“ laimėjo tik vienerias, ir sirgaliai nėra patenkinti komandos pasirodymais, vargu, ar per artimiausią mėnesį išgirsime apie G. Krapiko atsistatydinimą. Manau, tokie kardinalūs pokyčiai mažai tikėtini, juolab, kad vargu ar įmanoma greitai rasti stiprią alternatyvą“, - įsitikinęs kompanijos lažybų tarpininkas Kennethas Pedersenas.

Interneto lošimų portalas „Unibet.com“ duoda net 80 proc. tikimybę, kad G.Krapikas išsilaikys savo poste bent jau iki 2010 m. sausio.

Po trečiadienio rungtynėse patirto pralaimėjimo prieš Stambulo „Fenerbahce Ulker“, Kauno „Žalgiris“ dalijasi paskutiniąsias 4-6 vietas A grupėje kartu su Zagrebo „Cibona“ bei Vilerbano ASVEL komandomis. Su pastarąją „Žalgiris“ svečių aikštelėje susikaus kitą savaitę. Kauniečiams teks dar kartą įrodyti prancūzams, kad G.Krapiko auklėtinių pergalė Kaune nebuvo atsitiktinė.

Prieš prasidedant sezonui, „Unibet“ prognozavo, kad Kauno „Žalgirio“ komanda įveiks A pogrupio barjerą ir prasiverš į stipriausių Europos komandų 16-tuką Tikimybė kauniečiams laimėti Eurolygos čempionų taurę  po ganėtinai silpno starto prilyginama 0,25 procento.

Krepšinio lažybų koeficientus sudarantys specialistai daugiausia šansų laimėti 2009/2010 m. Eurolygos teikia Atėnų „Panathinaikos“, Barselonos „Barcelona“ bei Madrido „Real“ ekipoms.


Šiame straipsnyje: Gintaras KrapikasŽalgiris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių