Kviečia į naktines virvės traukimo varžybas „Švyturio taurė 2015“

  • Teksto dydis:

Klaipėdoje rugpjūčio 8-tą dieną rengiamos virvės traukimo varžybos „Švyturio taurė 2015“.  Pirmą kartą Lietuvos virvės traukimo istorijoje organizuojamas toks renginys vyks naktį ant Klaipėdos pajūrio smėlio II-osios Melnragės paplūdimyje. Tai visai nauja patirtis kiekvienam, todėl Klaipėdos virvės traukimo klubas „Švyturys“ kviečia visus registruotis ir dalyvauti, o gal būt tiesiog atvykti ir stebėti renginį.

Varžybų metų bus keletas skirtingų rungčių, kuriose dalyviai galės išmėginti komandinius įgūdžius ir „pasidraskyti“ prie virvės individualiai. Visų prisiregistravusių dalyvių laukia prizai, o komandinės rungties nugalėtojai bus apdovanoti KASP Žemaičių apygardos 3-iosios rinktinės, Lino Kalvės ir įmonės „Armava“ įsteigta, dar neregėto grožio Švyturio taure.

Komandų registracija vyksta internetu bei varžybų dieną bus vykdoma paplūdimyje. Registracijos mokestis vienam asmeniui 3 eurai. Komanda gali būti sudaryta iš įvairiausio amžiaus, įvairių specialybių atstovų, svarbu, kad komanda susidėtų iš 5 žmonių, privalo būti bent viena mergina, ir komanda tilpti į svorio kategoriją 430kg + 10kg.

Renginio metu nuotaiką skaidrins Klaipėdos gatvės gimnastai QUATTRO.

Nesi traukęs virvės, bet nori pamėginti? Ieškai neįprastos veiklos ir naujų įspūdžių? Griebk draugus ir atvykite kartu į Lietuvos pajūrį. Mes tavęs laukiame rugpjūčio 8 d. 17 val. II-osios Melnragės paplūdimyje.

Išankstinė registracija: tel. +37069858760, el. paštu: svyturys2013@gmail.com



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių