Kovotojas K. Buslys planuoja „užkariauti” Ameriką

  • Teksto dydis:

Aistras keliantis ir žiūrovų dėmesį prikaustantis MMA turnyras „King of the cage Baltic Tour 004“ vėl grįžta į Kauną. Lapkričio 30 d. 19 val. Kauno sporto halėje vyks kovos narve, o turnyre Lietuvos garbę gins Karolis Buslys kovodamas prieš Lipar Telioni (Gruzija).

K. Buslys yra Lietuvos laisvųjų imtynių čempionas, Bushido SWAT turnyrų  bei  „Saulės mūšio ketvirtuko“ nugalėtojas, MMA Bushido World GP ir „King of cage“ turnyrų dalyvis. Šį kartą KOTC narve sportininkas turės jau ketvirtą profesionalią kovą, o su priešininku iš Gruzijos susirems 57 kg. svorio kategorijoje.

„Sunkiai dirbu sporto salėje, todėl tikiuosi aukščiausio įvertinimo iš organizatorių bei gerbėjų. Nėra laiko analizuoti priešininko, daugiau orientuojuosi į savo pasiruošimą“, – pasakoja sportininkas.

Paklausus apie jo užsibrėžtus tikslus ir svajones ateinantiems metams K. Buslys atsakė: „Mano svajonė tapti “King of the Cage” lengvo svorio kategorijos čempionu. Pasirašyti kontraktą su šia organizacija, sunkiai dirbti ir užkariauti JAV. Esu jaunas ir motyvuotas siekti užsibrėžtų tikslų, o ateinančiais metais planuoju viską įgyvendinti”.

Renginio organizatoriai Dainius Daukšas ("Dainralfo" vadovas) ir Jordanas Poškaitis (Rytų kovos menų klubas "Naglis") įkūrė Lietuvos mišrių kovų menų organizaciją, kuri bendradarbiauja su JAV įsikūrusia ir nuo 1998 m. veikiančia KOTC korporacija, todėl sportininkai, kovojantys KOTC turnyruose Lietuvoje, turi galimybių išvykti į varžybas JAV ir kitas užsienio šalis.

Lapkričio 30 d. KOTC narve susikaus Stipriausi Lietuvos MMA kovotojai ir kovotojai iš Moldovos, Ukrainos, Rusijos, Lenkijos, Latvijos ir Islandijos. Lietuvos garbę gins Karolis Buslys, Evelina Puidaitė, Audrius Smelstorius, Renatas Buškus,  Marius Bagdonas,  Paulius Žitinevičius ir kiti kovotojai.

Kovos narve vyksta pagal profesionalų taisykles 3×5 min., leistini visi koviniai veiksmai, smūgiai į galvą stovėsenoje ir gulint parteryje. Kovose susitinka imtynininkai, karatistai, boksininkai bei kitų kovos menų atstovai, todėl žiūrovai turi galimybę regėti intriguojančias ir įtemptas kovas. 

Bilietus galite įsigyti čia. 




NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių