Kovotojai narvuose žada nepamirštamus mūšius

Kraują kaitinančios kovos, aistros per kraštus, galingi smūgiai ir techniški metimai. Tokius vaizdus žada penktadienį Kaune vyksiančio MMA turnyro „King of the Cage: Baltic Tour 004"organizatoriai.

Sporto halėje kumščius mišrių kovos menų narve sukryžiuos MMA kovotojai iš Gruzijos, Jungtinių Amerikos Valstijų, Moldovos, Rumunijos bei kitų valstybių.

Lietuvos garbę Kaune gins kovotojai Karolis Buslys (Kauno „Dainaralfas“), Renatas Buškus (Kauno „Otsso Gym“), Eigintas Šlekys (Kauno „Iron Sky“), Marius Bagdonas (Šakių-Jurbarko „Pantera“), Raimondas Krilavičius (Marijampolės „Gladiator Gym“), Žilvinas Brazauskas, Rimantas Žvaliauskas, Tomas Bajorinas, Giedrius Bušinas bei daugelis kitų.

Į ringą kops ir dailiosios lyties atstovė MMA turnyre Evelina Puidaitė. Jai svorio kategorijoje iki 57 kilogramų iššūkį mes Viktorija Kuhut atvyks iš Moldovos.

„Šiai dvikovai ruošiausi atsakingai, manau narve parodysiu, ką moku“, - nedaugžodžiavo Kauno „Dainaralfo“ atstovė E.Puidaitė.

Dar vienoje turnyro akistatoje (iki 66 kg) susirungs Paulius Žitinevičius su kovotoju iš Gruzijos Saba Machhaidze. Kulminacija taps K.Buslio mūšis su Georgi Liparteliani iš Gruzijos.

Anot renginio organizatorių Dainiaus Daukšo ir Jordano Poškaičio, iš viso narve susirungs per dvi dešimtis kovotojų. Be to, sirgaliai mėgausis muzikine programa bei įspūdingais kovotojų pristatymo šou. Išskirtinį pasirodymą - kovas ringe surengs ir NATO kariai.

„Per pusantrų metų tai jau ketvirtas toks turnyras ir kiekvieną kartą prie dalyvių prisijungia po užsienio valstybę. Tad nestovime vietoje, o kitąmet žadame žengti dar didesnius žingsnius“, - teigė D.Daukšas.

„Visi sportininkai, kurie dalyvauja mūsų turnyruose, yra laukiami ne tik mūsų šalies, bet ir užsienio ringuose. Vaikinai turės galimybę išvažiuoti į varžybas ne tik Europoje, bet ir Jungtinėse Valstijose“, - prognozavo J.Poškaitis.

Visi kovotojai Lietuvos sirgaliams prisistatys ir meistriškumą pademonstruos penktadienį nuo 19 val., Sporto Halėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIS

ALGIS portretas
Tai ne sportas o banditėlių treniruotės , KAIP GALIMA VIEŠAI RODYTI IR SKELBTI TOKIUS DALYKUS , JUMS NĖRA NIEKO ŠVENTA T I K P I N I G A I .

Vanda

Vanda portretas
Man sportiški ir stiprūs vyrai patinka.Bet negaliu žiūrėti į muštynes - širdis neleidžia.Kažkoks primityvus, žiaurus ,,sportas".

tai

tai portretas
ne sportas o iteisintas banditizmas gimdantis zmoguje agresija kuri atkeliavo is jav....
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių