KOTC turnyro dalyvis Ž. Linauskas: puikiai prisimenu priešininko silpnąsias vietas

  • Teksto dydis:

Aistras keliantis ir žiūrovų dėmesį prikaustantis MMA turnyras „King of the cage Baltic Tour 3“ vėl grįžta į Kauną. Gegužės 19 d. 19 val. Kauno sporto halėje vyks kovos narve. Turnyre jau ne pirmą kartą Lietuvos vardą gins Žygimantas Linauskas revanšinėje kovoje su sportininku iš Moldovos Ghenadie Gitlanu.

Ž. Linauskas - daugkartinis tarptautinių turnyrų nugalėtojas. 2017 m. Lietuvos MMA čempionas "King of the cage" narve kovoja jau ketvirtąjį kartą. Ne vieną pergalę iškovojęs MMA sportininkas su nekantrumu laukia kovos prieš G. Gitlaną. Tai bus revanšinė kova pagal profesionalų taisykles, kuomet leistini visi smūgiai į galvą stovėsenoje ir parvirtus parteryje.

Kovotojai jau buvo susirėmę lapkričio 4 d. vykusiame "King of the Cage Lithuania - Baltic Tour 2", jų kova baigėsi lygiosiomis. G. Gitlanas taip pat ne pirmą kartą kovoja su lietuviu. Sportininkas iš Moldovos 2017 m. balandžio 8 d. vykusiame "KOTC – Baltic tour" nugalėjo M. Rutkų.

"Besiruošiant šiai kovai man reikės numesti 6-7 kilogramus ir daug treniruotis, tačiau laukiu turnyro ir manau, kad jis bus sėkmingas, nes ši kova su Ghenadijumi bus kaip ir "jubiliejinė" 10-oji profesionali mano kova", - šypsosi Ž. Linauskas.

Gegužės 19 d. KOTC narve susikaus Lietuvos, Amerikos, Islandijos, Ukrainos, Maldovos, Rusijos, Bulgarijos sportininkai, taip pat žiūrovai turės galimybę išvysti merginų kovą, kurioje susirems MMA kovotoja E. Puidaitė su kovotoja iš Kanados Celine Anderson.

Kovose susitinka imtynininkai, karatistai, boksininkai bei kitų kovos menų atstovai, todėl žiūrovai turi galimybę regėti neįprastas kovas. Kovos narve vyksta pagal profesionalų taisykles 3×5 min., leistini visi koviniai veiksmai, smūgiai į galvą stovėsenoje ir gulint parteryje.

Bilietus galite įsigyti bilietai.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių