Klubas „Kaunas Hockey“ kuria „Svajonių akademiją“

  • Teksto dydis:

Debiutinį sezoną Lietuvos ledo ritulio čempionate baigę su sidabro medaliais klubo „Kaunas Hockey“ atstovai jau galvoja apie ateitį. Ne tik apie kitą sezoną, bet ir apie tolimą ateitį - nuspręsta prisidėti prie būsimosios ledo ritulio žaidėjų kartos ugdymo.

„Kaunas vertas geriausios ledo ritulio mokyklos, todėl kviečiame visą bendruomenę būti aktyviems ir sukurti savo svajonių akademiją, kuria galėsime didžiuotis visoje Lietuvoje ir pasaulyje“, - sako klubo mecenatas Algirdas Stonys. Tarp „Svajonių akademijos“ steigimo iniciatorių - ir „Kauno Hockey“ prezidentas Vyatutas Kemėšis, kapitonas Vytautas Jagelavičius, komunikacijos profesionalas Kęstutis Lingys, verslininkai Šarūnas Vaškelis, Roberts Budahs, Raimundas Vatkevičius, kineziterapeutas ir fizino rengimo specialistas Ramūnas Urbelis,

„Kauno Hockey“ meistriškumo mokykla jauniesiems žaidėjams kuriama remiantis geriausiais ir pasaulyje pripažintais vaikų ugdymo, sportinio (atletinio) lavinimo ir ledo ritulio mokymo principais. Proceso metu bus remiamasi mokslinių tyrimu praktika, daug dėmesio bus skiriama tikslingam projekto viešinimui ir ledo ritulio kultūros auginimui Kaune bei Lietuvoje.

Mokykla bus kuriama bendruomenės principu - visi norintys ir galintys prisidėti dalyvaus mokyklos valdyme ir organizavime.

„Svajonių akademija“ bus pristatoma Pasaulio ledo ritulio čempionato Kauno „Žalgirio“ arenoje metu - „Kauno Hockey“ savanoriai balandžio 22-29 dienomis mielai papasakos apie akademijos idėją ir planus visiems susidomėjusiems.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių