Kauno „Žalgiris“ atsisveikina su Sonny Weemsu

Kauno „Žalgiris“ atsisveikina su savo lyderiu Sonny Weemsu. Sirgalių numylėtiniu tapęs 25-erių metų amerikietis rytoj išvyksta į Jungtines Amerikos Valstijas.

Čiurnos traumą besigydantis legionierius šiandien vakare atsisveikins su komandos draugais. „Gaila palikti miestą ir komandą, kuriai atidaviau visą save. Šį sezoną Kaunas buvo tapęs tikrais mano namais. Visuomet prisiminsiu Europoje praleistus metus. Čia pažinau daug nuostabių žmonių, turėjau galimybę kartu rungtyniauti su puikiais vaikinais“, - dienraščiui atsisveikindamas kalbėjo amerikietis.

„Gaila, kad viskas susiklostė taip nesėkmingai ir negalėjau užbaigti sezono. Kaip bebūtų, noriu palinkėti kauniečiams apginti Lietuvos čempionų titulą. Ir toliau save laikysiu šios komandos dalimi ir visa širdimi sirgsiu už „žaliai baltus“, - kalbėjo puolėjas.

Paaiškėjus, kad S.Weemso reabilitacija užtruks apie 8 savaites ir į aikštę šį sezoną puolėjas jau negalės grįžti, klubas ir žaidėjas sutartį nutraukė abipusiu sutarimu.

Čiurną S.Weemsas kryptelėjo per Baltijos krepšinio lygos (BBL) antrąsias ketvirtfinalio serijos rungtynes. Mače su Prienų „Rūdupio“ ekipa amerikiečiui aikštę padėjo palikti komandos draugai.

Amerikietis šį sezoną Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) vidutiniškai pelnydavo po 9,9 taško ir atkovodavo po 3,8 kamuolius. Eurolygoje „Žalgirį“ į priekį tempęs S.Weemsas vidutiniškai pelnydavo po 15,5 taško, atkovodavo po 5 kamuolius ir atlikdavo po 1,3 rezultatyvaus perdavimo.

Interviu su S.Weemsu apie Kaune praleistą sezoną skaitykite šeštadienio dienraščio priede „Sportas“.


Šiame straipsnyje: Žalgiris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Gaarastaus

Gaarastaus portretas
saunuolis,geras zaidejas-vienas butu lietryti patvarkes finale.

teks

teks portretas
labiau susiimti kitiems. gaila, geras žaidėjas buvo, bet turime dar ir savų, ir Marko, Colinsą ir kitų, neverkime, o dirbkime.

zalgirietis

zalgirietis portretas
manau kad weemsas patyre trauma tycia nes jam neidomu vtb arba lkl jis norejo labai zaisti eurolygos top 8
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių