„Kauno dienos“ turnyre – žaidėjai ir iš Mažeikių

  • Teksto dydis:

Tradiciniame "Kauno dienos" teniso dvejetų mėgėjų turnyre jėgas išmėgino daugiau nei penkios dešimtys žaidėjų ne vien iš Kauno, bet ir kitų Lietuvos miestų.

Didžiausiame Kaune uždarų kortų ir padelio teniso aikštyne "ecoTENNIS" varžėsi šio žaidimo mėgėjai kauniečiai bei svečiai iš Vilniaus, Mažeikių, Prienų, Marijampolės. Tenisininkai kovojo keturiose meistriškumo grupėse.

Vyrų A grupėje sėkmingiausiai pasirodė Ramūnas Būda ir Augustinas Karkauskas, finale 7:6, 6:4 nugalėję Aivarą Mezginą ir Kęstutį Liepą, kurie pusfinalyje po permainingos kovos 6:2, 5:7, 10:7 įveikė Martyną Eimontą ir Jevgenijų Tekutjevą.

B grupės lemiamą dvikovą laimėjo Kajus Jurevičius ir Minvydas Vala – jie 6:0, 6:1 privertė kapituliuoti Mykolą Žilinską ir Vilių Medvedevą.

Moterų C grupės finalas buvo itin atkaklus: Eitvydė Helmienė ir Laima Malakauskienė 4:6, 7:6, 10:7 nugalėjo Justę Kančaitę ir Agnę Bieliūnaitę.

D grupės varžybas laimėjo Marija Visockytė ir Daiva Zubrutė – jos 6:3, 6:3 įveikė Patriciją Liubševičiūtę ir Renatą Kolganovienę.

"Džiugu, kad kasmet "Kauno dienos" dvejetų turnyras labai laukiamas, jis – vienas didžiausių ir populiariausių mūsų sezono renginių, – sakė "ecoTENNIS" projektų vadovė Eglė Sandu. – Ir šį kartą rėmėjų dovanos bei prizai vos tilpo į žaidėjų glėbius, o varžybų įspūdžiai emocingai liejosi prie gausaus vaišių stalo. Ačiū visiems turnyro dalyviams ir rėmėjams."

Pagrindiniai "ecoTENNIS" renginiai balandį – reitingų turnyrai: vienetų varžybų "Brum Brum taurė" ir padelio teniso "Padel Open" finalai.


"Kauno dienos" teniso mėgėjų dvejetų turnyro prizininkai:

A grupė: 1. Ramūnas Būda ir Augustinas Karkauskas, 2. Aivaras Mezginas ir Kęstutis Liepa, 3. Martynas Eimontas ir Jevgenijus Tekutjevas. Paguodos varžybos: Vilius Helmas ir Andrius Žilinskas.

B grupė: 1. Kajus Jurevičius ir Minvydas Vala, 2. Mykolas Žilinskas ir Vilius Medvedevas, 3. Giedrius Kovzonas ir Egidijus Vilkas. Paguodos varžybos: Mindaugas Šimkus ir Andrius Knezys.

C grupė: 1. Eitvydė Helmienė ir Laima Malakauskienė, 2. Justė Kančaitė ir Agnė Bieliūnaitė, 3. Eglė Garšvienė ir Džemilė Sapiežinskienė. Paguodos varžybos: Gabija Jurgaitytė ir Solana Izdunytė.

D grupė: 1. Marija Visockytė ir Daiva Zubrutė, 2. Patricija Liubševičiūtė ir Renata Kolganovienė, 3. Inga Baliūnaitė ir Rūta Šumbrienė. Paguodos varžybos: Rasa Uvarovienė ir Aušra Kepenė.


Šiame straipsnyje: ecoTENNIStenisas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių