„Kauno dienos taurės“ turnyre pralaimėjusiųjų nebus

  • Teksto dydis:

ecoTENNIS kartu su „Kauno diena“ šeštus metus iš eilės organizuoja dvejetų turnyrą „Kauno dienos taurė“. Šis turnyras tapo laukiamiausiu ir didžiausiu sezono įvykiu.

Kasmet sutraukiame per 100 dalyvių iš visos Lietuvos. Šiais metais organizuojame keturias mėgėjų grupes: dvi vyrų grupės (stipresnė ir silpnesnė) ir dvi moterų grupės (stipresnė ir silpnesnė). Varžybos vyks ecoTENNIS aikštyne, puikiai įrengtose aikštelėse.

Septynerius metus gyvuojantis ecoTENNIS yra didžiausias uždarų lauko teniso ir padelio teniso aikštynas Kaune.

Šis tradicinis ecoTENNIS turnyras laukiamas ne tik dėl galimybės išbandyti jėgas teniso aikštelėje, bet ir dėl smagaus laiko tarp bendraminčių prie ecoTENNIS vaišių stalo.

„Kauno dienos taurės“ turnyras išsiskiria ir ypatingai gausiu rėmėjų būriu. Kasmet tarp rėmėjų atsiranda vis naujų, tad dėl puikių prizų kovojama iki paskutinio taško. Tačiau šiame turnyre pralaimėjusiųjų nebūna, gausiomis rėmėjų dovanomis apdovanojamos visų grupių prizininkai, o titulo nelaimėję dalyviai džiausiasi puikiai praleistu savaitgaliu.

Džiaugiamės, jog padedant „Kauno dienai“ šis turnyras kasmet tampa vis populiaresnis, o atgarsiai apie jį sklinda dar ilgą laiką jam pasibaigus.

Tikimės šiemet sulaukti ne tik didelio dalyvių, bet ir žiūrovų dėmesio. Maloniai kviečiame visus teniso mėgėjus pasižiūrėti intriguojančių dvikovų. Turnyras vyks kovo 18-19 d.


Šiame straipsnyje: Kauno dienos taurėtenisas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių