„Kaunas Hockey“ prieš akistatą su „Hockey Punks“ padidino treniruočių tempą

  • Teksto dydis:

Artėja trečioji šį sezoną ledo ritulio komandų „Kaunas Hockey“ ir „Hockey Punks“ akistata. Šeštadienį, lapkričio 3 d., Nacionalinės ledo ritulio lygos rungtynės įvyks Kauno ledo arenoje „Baltų ainiai“. Kol kas kauniečių ir vilniečių susitikimų santykis – 1:1.

Vyriausiasis „Kaunas Hockey“ treneris Aurimas Gutauskas artėjant rungtynių dienai pasakojo, kad šią savaitę komanda ruošėsi ypač aktyviai: „Daug dėmesio skyrėme technikai, turėjome tris treniruotes ant ledo, vieną – ant žemės, taip pat – treniruoklių salėje. Šį šeštadienį bus svarbiausia sustabdyti puolimą bei „pramušti“ Simą Baltrūną, ko pastarąjį kartą nepavyko „Energijai“.

Vyriausiasis treneris taip pat išdavė, kad Kauno vartus laikys vis geriau komandoje besijaučiantis jos naujokas Artur Pavliukov: „Tikiuosi, jis mus atves į savo antrąją pergalę už Kauną“.

Neseniai traumą patyręs Dovydas Streckis jau susigrąžino sportinę formą ir žaidžia pilnu pajėgumu, bet kol kas prie komandos neprisijungs dar tebesigydantys Donatas Kumeliauskas ir Tomas Fediakinas. „Donato laukiame ant ledo už poros savaičių, Tomas žada grįžti po Naujų metų – natūralu, kiekviename sezone užklumpa tokios „duobės“, tad norisi tikėti, kad mūsiškė tuoj pasibaigs ir likusį laiką lošime pilna, pajėgiausia sudėtimi“, – naujienomis taip pat pasidalino komandos kapitonas Vytautas Jagelavičius.

„Kaunas Hockey“ namų rungtynių pradžia šeštadienį, lapkričio 3 d. – 18 valandą. Lapkričio 14-ąją kauniečiai su „Hockey Punks“ susitiks sostinėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kas bus?

Kas bus? portretas
O ritmą padidino?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių