„Kaunas Hockey“ keliauja šturmuoti Vilniaus

  • Teksto dydis:

Po trumpos pertraukos, kurios metu sostinėje vyko „Turkish Airlines Baltic Challenge Cup“ turnyras, tęsiasi Nacionalinė ledo ritulio lyga. Lapkričio 14-ąją į kovą su principiniais varžovas „Hockey Punks“ sostinės „Pramogų arenoje“ stos praėjusio sezono vicečempionai „Kaunas Hockey“.

Vyriausiasis „Kaunas Hockey“ treneris Aurimas Gutauskas prieš kelionę į Vilnių pasakojo, kad pertrauką čempionate išnaudojo treniruotėms: „Įdomu stebėti tobulėjantį legionierių ir vietos žaidėjų žaidimą kartu – kadangi visi treniruojamės drauge, galime treniruočių metu dirbti visu pajėgumu“.

Treneris pradžiugino, kad trečiadienį ant Vilniaus ledo jau bus galima išvysti traumą išsigydžiusį Donatą Kumeliauską: „Visi laukiame jo grįžtančio, tai profesionalus ir supratingas žaidėjas, su tokiais treniruotis, kovoti, dirbti yra vienas malonumas“.

Lietuvos garbę tarptautinio savaitgalį vykusio turnyro metu gynė du „Kaunas Hockey“ žaidėjai – Vytautas Jagelavičius ir Dovydas Streckis. Pastarajam puolėjui, anksčiau žaidusiam jaunimo rinktinėse, tai buvo debiutas nacionalinėje vyrų komandoje, paženklintas ir pirmu įvarčiu į Japonijos komandos vartus: „Žinoma, pavargau, bet buvo labai įdomu ir naudinga pažaisti visai kitokį žaidimą“. Puolėjas taip pat turėjo progą įvertinti naująjį Lietuvos rinktinės trenerį kanadietį Danielį Lacroix: „NHL lygis“.

Praėjusį savaitgalį sostinėje vykusio turnyro metu pristatyta ir kitą sezoną startuosianti naujiena – Baltijos lygos taurė, dėl kurios kausis Lietuvos, Latvijos ir Estijos klubai. „Manau, tai bus puikus čempionatas, padėsiantis kelti ledo ritulio lygį Lietuvoje  įsitikinęs A. Gutauskas.

Trečiadienio akistatos Vilniaus „Pramogų arenoje“ pradžia – 20.15 val. „Kaunas Hockey“ tikisi, kad tribūnos už komandos suolelio tradiciškai nusidažys ryškiai žaliai. Sostinėje vyks ir ateinanti kauniečių kova čempionate – lapkričio 21 d. pramogų arenoje „Kaunas Hockey“ susitiks su „Geležiniu vilku“.

Namuose, Kauno ledo arenoje „Baltų ainiai“, kauniečiai sirgalių ir „Geležinio vilko“ lauks gruodžio 1 d., šeštadienį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių