Kas taps „Man United“ treneriu? (pretendentai)

Šįryt paskelbus, kad „Manchester United“ klubo treneris Seras Alexas Fergusonas atsistatydina iš savo pareigų, Anglijos spaudoje pasipylė gausybė svarstymų kas perims komandos vairą, o lažybų bendrovės pradėjo siūlyti dėl to lažintis.

Pažvelgus į nepriklausomos lažybų bendrovės „BetVictor“ pasiūlą lažintis dėl naujojo „United“ trenerio, matome šešis labiausiai tikėtinus variantus: Davidą Moyesą, José Mourinho, Jürgeną Kloppą, Ole Gunnarą Solksjaerą, Laurentą Blancą ir Gary Neville‘ą.

Labiausiai tikėtinas variantas, be abejo, yra Liverpulio „Everton“ treneris Davidas Moyesas. 50-ies metų strategas karjerą pradėjo 1998 metais „Preston North End“ klube, kuriam vadovavo keturis sezonus, o nuo 2002 iki dabar treniruoja „Everton“.

Kitas tikėtinas variantas yra Madrido „Real“ klubo treneris José Mourinho, kuris intensyviai su išvykimu siejamas buvo dar prieš A.Fergusono atsistatydinimą. Buvo manoma, kad J.Mourinho grįš į Londono „Chelsea“, tačiau dabar jam atsivėrė dar viena galimybė.

Jürgenas Kloppas | REUTERS/Scanpix nuotr.

Taip pat išties įmanomu variantu galima būtų laikyti Dortmundo „Borussia“ ekipos strategą Jürgeną Kloppą. Su „geltonai juodais“ šį sezoną UEFA Čempionų lygos finalą pasiekęs treneris vasarą gali palikti komandą, kaip ir dauguma su išvykimu siejamų klubo lyderių.

Likę trys „BetVictor“ lažybų bendrovės variantai – ne tokie tikėtini. Tai trys buvę „Manchester United“ komandos žaidėjai – Ole Gunnaras Solksjaeras (treniruojantis „Molde“), Gary Neville‘as (dirbantis televizijoje) ir Laurentas Blancas (buvęs Prancūzijos rinktinės treneris).

Taigi, kas taps naujuoju „Manchester United“ treneriu?



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių