Kaka: „Real“ atstovauti turėčiau ir kitą sezoną

Madrido „Real“ komandos saugas Kaka šią vasarą ketina likti dabartiniame klube ir kitą sezoną išsikovoti vietą startinėje sudėtyje. Ispanijos sostinės ekipos vairą perėmus treneriui Carlo Ancelotti, brazilas atsikratė minčių apie galimą išvykimą ir optimistiškai žvelgia į ateitį.

31 metų futbolininkas taip pat neslepia noro išsikovoti vietą ir Brazilijos futbolo rinktinėje, kuri tapo FIFA Konfederacijų taurės laimėtoja. Kaka patikino, jog nacionalinės ekipos strategas Luizas Felipe Scolari jam durų neužtrenkė.

„Vis dar turiu kontraktą su „Real“. Kai naujasis komandos treneris jau tapo aiškus, su juo pasikalbėsiu ir aptarsiu ateities planus. Manau, kad liksiu šiame klube“, - kalbėjo futbolininkas.

„L.F.Scolari pasakė, kad man durys Brazilijos rinktinėje yra vis dar atviros. Iki Pasaulio čempionato dar daugiau nei metai, o naujasis sezonas dar net neprasidėjo. Giliai širdyje tikiu, kad žaisiu planetos pirmenybėse“, - vylėsi Kaka.

Praėjęs sezonas futbolininkui buvo vienas prasčiausių karjeroje. Kaka, vilkėdamas „Real“ marškinėlius, sužaidė 27 rungtynes ir įmušė vos penkis įvarčius bei atliko keturis rezultatyvius perdavimus. Tokių prastų statistinių rodiklių brazilas neturėjo nuo pat 2001 metų.

Manoma, jog „Real“ vairą perėmęs C.Ancelotti savo buvusiam auklėtiniui suteiks daugiau minučių aikštėje ir leis pastarajam susigrąžinti prarastą sportinę formą. Būtent dėl šios priežasties Kaka nusprendė žaisti „karališkajame“ klube ir kitą sezoną.


Šiame straipsnyje: Kakabrazilijos rinktinėReal

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių