K. Nishikoris pirmasis iškovojo kelialapį į ketvirtfinalį Bazelyje

  • Teksto dydis:

Trečiasis pagal skirstymą Kei Nishikoris iškovojo pergalę Šveicarijoje vykstančiame „Swiss Indoors Basel“ turnyre. Japonas trečiadienį nugalėjo italą Paolo Lorenzį rezultatu 7:6 (7:3) ir ketvirtfinalyje greičiausiai susitiks su Davido Goffino ir Juano Martino Del Potro poros nugalėtoju.

K.Nishikoris Bazelyje rungtyniauja trečiąjį kartą, o 2011-aisiais rungtyniavo šio turnyro finale. Tiesa, tąkart jis pralaimėjo Rogeriui Federeriui. Šiame susitikime Japonijos atstovas laimėjo 83 proc. savo pirmųjų padavimų ir varžovą palaužė du kartus.

Mischa Zverevas pirmame turnyro susitikime išrašė „riestainį“ JAV talentui Taylorui Fritzui. Vokietis nugalėjo rezultatu 7:6 (7:4), 6:0. Kiek netikėtai turnyrą paliko Richardas Gasquet. Prancūzas atsiliko Guido Pellai rezultatu 2:6, 1:2 ir nebaigė mačo dėl traumos.

Ispaniškoje koridoje pergalę iškovojo Pablo Carreno-Busta. Jis nugalėjo tautietį Fernando Verdasco rezultatu 7:5, 6:3. Savo pirmąjį susitikimą Bazelyje laimėjo ir Jackas Sockas, kuris 6:3, 6:3 įveikė Adrianą Mannarino.

Už patekimą į aštuntfinalį tenisininkai užsidirbo 45 ATP reitingo taškus, o į ketvirtfinalį patekusiam K.Nishikoriui atiteks 90 ATP reitingo taškų bei 45 tūkst. eurų piniginė premija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių