J.Couceiro: „Grupės favoritai - prancūzai, rumunai, serbai“

Lietuvos nacionalinės rinktinės vyriausiasis treneris Jose Couceiro spaudos konferencijoje pasirodė šypsodamasis, tačiau apie mūsiškių galimybes kovoti finaliniame pasaulio čempionato atrankos etape vis dar kalbėjo labai abstrakčiai.

„Rungtynės buvo labai sunkios abiems komandoms. Nebuvo lengva laimėti. Pirmasis kėlinys buvo sunkus. Turėjome problemų saugų grandyje. Po pertraukos pavyko kontroliuoti žaidimą, o dar vėliau įvyko stebuklas ir mes pelnėme du įvarčius", - po mačo spaudos konferencijoje ramiai kalbėjo portugalas.

Strategas sau įprastu stiliumi ir toliau grupės favoritais įvardino Prancūziją, Rumuniją ir Serbiją. „Sužaidėme dvi geras rungtynes, tačiau niekas ir toliau nesikeičia. Kol kas ir toliau septintos grupės favoritėmis yra, pirmiausia Prancūzija, toliau - Rumunija, trečią poziciją turėtų užimti serbai", - sakė portugalas.

„Lietuva ir Austrija lieka grupės autsaiderėmis. Gaila, kad net keli mūsų komandos žaidėjai nerungtyniauja pagrindinėse savo klubų sudėtyse. Kovojant toliau, mūsų komandai gali kilti problemų. Mes neturime lygiaverčių keitimų. Bus sunku pakeisti traumuotus ar geltonų kortelių prisirinkusius žaidėjus, - kalbėjo treneris. - Rungtynių pradžioje daugiau atakavome, tačiau po pertraukos šiek tiek pakeitėm taktiką ir pradėjo žaisti ne ilgais, o greitais trumpais perdavimais".

Paklaustas, kodėl komandoje nebuvo Manto Savėno, J.Couceiro sakė: „Jokių problemų neturime. Tai buvo mano strateginis ėjimas. Mantas treniruotėse tikrai atrodė gerai, tačiau šiandien, negalint žaisti Robertui Poškui, nusprendžiau pasirinkti šiuos žaidėjus".



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių