Jaunučių imtynininkai triumfavo Estijos turnyre

  • Teksto dydis:

Veru miestelyje (Estija) buvo surengtas 40-asis memorialinis olimpinio čempiono Eduardo Piutsepo tarptautinis graikų-romėnų imtynių turnyras.

Turnyre sėkmingai pasirodė sostinės imtynininkai, kurie iškovojo penkis medalius. Joniškiečiai ir Šalčininkų rajono sportininkai laimėjo po du apdovanojimus.

Jaunučių amžiaus grupėje ryškūs lyderiai savo svorio kategorijose buvo nugalėtojais tapę Rokas Čepauskas (35 kg, septyni dalyviai) iš Vilniaus ir joniškietis Paulius Ponelis (60 kg, šeši dalyviai). Abu atletai visas dvikovas baigė ankščiau laiko. Rokas įveikė keturis estus bendru rezultatu 36:0, o Paulius du varžovus paguldė ant menčių ir finale per pusantros minutės savo oponentą įveikė aiškia persvara.

Sidabro medalį iškovojo buvęs visaginietis, šiuo metu Vilniuje besimokantis Vladimiras Lukjanovas (32 kg, septyni dalyviai), o vilnietis Erikas Lepeševas (55 kg, šeši dalyviai) tenkinosi turnyro bronza.

Jaunių turnyre antra vietą laimėjo Vladislavas Urinovičius (63 kg, penki dalyviai) iš Šalčininkų rajono.

Trečiąsias vietas užėmė vilniečiai Lukas Miodiśauskas (42 kg, septyni dalyviai), Augustinas Dikčius (69 kg, vienuolika dalyvių), joniškietis Ignas Paulavičius (76 kg, septyni dalyviai) ir Sigitas Ivoškis (85 kg, penki dalyviai) iš Šalčininkų rajono.

Tarptautiniame turnyre dalyvavo 132 atletai, kurie atstovavo 25-iems klubams iš Estijos, Latvijos, Rusijos ir Lietuvos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių