J. W. Tsonga po atkaklios kovos palaužė M. Čiličių

  • Teksto dydis:

Jo-Wilfriedas Tsonga atlaikė tikrą „nervų karą“ ir iškovojo pergalę „ABN AMRO World Tennis Tournament“ ketvirtfinalio mače. Prancūzas po dviejų valandų kovos įveikė pirmąją turnyro raketę Mariną Čiličių 7:6 (10:8), 7:6 (7:5).

J.W.Tsonga Roterdamo turnyro pusfinalyje susitiks su čeku Tomašu Berdychu. Prieš jį tarpusavio kovose prancūzas pirmauja rezultatu 8:3. 14 pasaulio raketė jau sykį yra žaidęs „ABN AMRO World Tennis Tournament“ finale, tačiau 2011-aisiais nusileido Robinui Soderlingui.

Kiek anksčiau savo bilietą tarp keturių stipriausių varžybų žaidėjų iškovojęs T.Berdychas yra per žingsnį nuo savo trečiojo finalo Roterdame. Čia Čekijos atstovas iškovojo 19 pergalių ir patyrė 7 nesėkmes. Ketvirtfinalyje čekas nugalėjo praėjusių metų čempioną Martiną Kližaną 6:3, 6:3.

Šį vakarą bus sužaisti dar du ketvirtfinalio mačai, kuriuose Grigoras Dimitrovas susitiks su Davidu Goffinu, o Dominicas Thiemas surems raketes su Pierre'u-Huguesu Herbertu.

Į „ABN AMRO World Tennis Tournament“ pusfinalį patekę tenisininkai jau užsitikrino 180 ATP reitingo taškų bei 91 tūkst eurų piniginę premiją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių