J. M. Del Potro pateko į ketvirtfinalį Švedijoje

  • Teksto dydis:

Švedijoje tęsiasi „If Stockholm Open“ turnyras, kurio prizinį fondą sudaro 635 tūkst. eurų. Ketvirtadienį 63 pasaulio raketė Juanas Martinas Del Potro iškovojo nesunkią pergalę prieš ispaną Nicolasą Almagro (ATP-41) 6:4, 6:3 ir pateko į šių varžybų ketvirtfinalį.

Šiame susitikime Argentinos atstovas laimėjo visas savo padavimų serijas, o varžovą palaužė tris kartus. Tai trečiasis kartas kai tenisininkas dalyvauja „If Stockholm Open“ turnyre bei pirmasis ketvirtfinalis. Jo varžovu bus padavimų meistras Ivo Karlovičius.

Kelialapius į ketvirtfinalį taip pat iškovojo Kevinas Andersonas, Tobiasas Kamke ir Grigoras Dimitrovas. Pastarasis nesunkiai nugalėjo estą Jurgeną Zoppą 6:3, 6:2 ir po mačo akcentavo laukiančią kovą kitame etape su K.Andersonu:

„Tai buvo geras startas, tačiau turiu išlaikyti koncentraciją. Dabar rungtyniausiu kasdien, todėl laukia nelengvos dvikovos. K.Andersonas yra labai geras tenisininkas, o nugalėtoją gali nulemti keli taškai.“

K.Andersonas ir G.Dimitrovas tarpusavyje yra susitikę septynis kartus, o bulgaras iškovojo net penkias pergales.

Tarp aštuonių stipriausių turnyro tenisininkų patekę žaidėjai jau užsitikrino 45 ATP reitingo taškus bei 16 tūkst. eurų piniginę premiją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių