J. Konta pirmą kartą savo karjeroje pateko į pusfinalį Majamyje

  • Teksto dydis:

Geriausia Didžiosios Britanijos tenisininkė Johanna Konta iškovojo nelengvą pergalę prieš trečiąją pagal skirstymą „Miami Open“ pirmenybių žaidėją Simoną Halep.

Britė pralaimėjo pirmąjį setą, tačiau sugebėjo nugalėti savo varžovę 3:6, 7:6 (9:7), 6:2.

J.Konta šį sezoną iškovojo net 20 pergalių ir patyrė vos 4 nesėkmes. Britė iškovojo titulą Sidnėjuje, o Šenžene žaidė pusfinalyje.

S.Halep „Miami Open“ čempionate dalyvauja šeštą sykį ir vieną kartą žaidė pusfinalyje bei kartą ketvirtfinalyje. Šį sezoną rumunei tai buvo vos vienuoliktasis mačas bei penktasis pralaimėjimas.

Trečioji pagal skirstymą tenisininkė tęsia ne itin sėkmingą sezoną, kurį kol kas pradėjo labai prastai ir tik sykį pateko į turnyro ketvirtfinalį. Tiesa, turėjusi galimybę patekti į pusfinalį Sankt Peterburge ji pasitraukė iš varžybų dėl traumos.

Dėl vietos finale J.Konta susitiks su Venus Williams ir bei Angelique Kerber poros nugalėtoja, o tarpusavyje tenisininkės žais jau šiąnakt, 4 valandą Lietuvos laiku.

Į „Miami Open“ stipriausiųjų ketvertą patekusi Didžiosios Britanijos tenisininkė jau užsitikrino 390 WTA reitingo taškų bei 287 tūkst. JAV dolerių piniginę premiją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių