J. Kiddas pravedė pirmąją „Nets“ treniruotę (komentaras)

Jasonas Kiddas, praėjus mėnesiui po paskelbimo apie karjeros pabaigą, pravedė savo pirmąją Bruklino „Nets“ komandos treniruotę. Jo auklėtiniai ruošiasi rungtynėms Orlando „Vasaros lygoje“.

„Manau, kad sunkiausia dabar yra rankose laikyti švilpuką. Būdamas krepšininku tu išeini į aikštę siekdamas laimėti ir tapti geresniu, o dabar to nebedarai. Tai sunkiausia“, – sakė 40 metų amerikietis.

Buvęs įžaidėjas savo pirmąsias rungtynes trenerio kėdėje turės sekmadienį, kada „Nets“ susitiks su Detroito „Pistons“.

Paprastai komandų vyriausieji treneriai „Vasaros lygose“ klubų netreniruoja, tačiau J.Kiddas dirba nuo pat pradžių dėl papildomos patirties.

Jis pripažino, kad prieš pirmąją treniruotę nervinosi.

„Nervuodavausi ir būdamas krepšininku prieš kiekvienas rungtynes. Kažkas man yra pasakęs, kad jeigu tu nesijaudini, tau tai nerūpi. Aš iš tiesų prieš treniruotę nervinausi, nes man tai rūpi. Noriu vaikinus paruošti tiek puolimui, tiek gynybai“, – tvirtino J.Kiddas.

Jam daug padeda jo buvęs treneris Lawrence‘as Frankas, kuris „Nets“ klube dirbs asistentu.

„Tai yra vaikinas, į kurį aš galiu atsiremti. Aš daug ko jo klausinėju ir jis man viską paaiškina. Džiaugiuosi, kad jis dirba su manimi. Frankas lygoje buvo tiek vyriausiasis treneris, tiek asistentas ir jis supranta, ko reikia geram rezultatui. Man tikrai pasisekė, kad turiu šį vaikiną“, – kalbėjo J.Kiddas.

Komandoje kitą sezoną žais tokios žvaigždės kaip Deronas Williamsas, Kevinas Garnettas,Paulas Pierce‘as, Joe Johnsonas, tačiau treneris to nesureikšmina.

„Yra tik vienas dalykas – „Nets“ komanda. Svarbiausia, kas yra užrašyta marškinėlių priekyje, o ne ant nugaros“, – teigė treneris.

 


Šiame straipsnyje: Jasonas KiddasNetstreneris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių