Į smiginio varžybas įsitraukė ir krepšinio žvaigždės

  • Teksto dydis:

Šeštadienį Prienuose vyks Baltijos šalių ir Lietuvos smiginio reitingų varžybos "Prienų taurė 2018". Vėlų penktadienio vakarą areną baigiant ruošti šiam turnyrui, organizatoriai sulaukė žymių svečių. 

"Prienai pilni atradimų! Ateini į Prienų arena ir prieina du broliukai, sako mes norim sužinoti plačiau apie smiginį! Nepakartojamai šilti ir nuoširdūs žmonės bei pokalbiai!" - įspūdžiais dalijosi viena varžybų organizatorių Sandra Rimkevičiūtė.

"Be abejo, jie atrodo labai labai taiklūs. Vienas brolis Lavrinovičius pažadėjo užsukti pasivaržyti su mumis!" - pasakojo mergina.

Vienas brolių pasakojo, kad šį žaidimą yra jau anksčiau išbandę, smiginį žaidžia vaikai namie pasikabinę taikinį.

Po treniruotės prie smiginio organizatorių ir brolių prisijungęs pasišnekučiuoti "Prienų" treneris Virginijus Šeškus prisiminė, kaip seniai seniai, gal prieš 20 metų yra laimėjęs smiginio varžybas. Tąkart finale jis nugalėjo Prienų smiginio entuziastą Stasį Bendinską.   

Kšyštofas ir Darjušas Lavrinovičiai prie LKL klubo "Prienai" prisijungė šių metų vasarą, kai jų paslaugų atsisakė Panevėžio "Lietkabelis".

Smiginio varžybos šeštadienį arenoje truks visą dieną. Į jas užsiregistravo beveik 100 dalyvių iš visos Lietuvos, Latvijos, Baltarusijos. 

 


Šiame straipsnyje: smiginisPrienaiLavrinovičiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

MOTIEJUS VALANCIUS GRABE VARTOSI

MOTIEJUS VALANCIUS GRABE VARTOSI portretas
Puse LIETUVOS savaitgali isitraukia vakarini alkoholini smigini.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių