Į pasaulio čempionatą ledo ritulio rinktinė išvyksta su vienu nežinomuoju

  • Teksto dydis:

Lietuvos ledo ritulio rinktinė į pasaulio čempionatą Kazachstane išvyksta vis dar nežinodama tikslios savo sudėties - trečiadienio draugiškose rungtynėse patirta trauma sumaišė Lietuvos rinktinės kortas prieš būsimą čempionatą.

Po paskutinių rungtynių savo galutinę sudėtį pasaulio čempionatui turėjusi paskelbti Lietuvos rinktinė į pasaulio čempionatą išvyko su vienu nežinomuoju. Po pergalingų rungtynių su Lenkija rinktinės trenerių štabas už nuoširdų darbą padėkojo vartininkui Elvinui Karlai, gynėjui Dominykui Motiejūnui ir puolėjui Danieliui Nomanovui, tačiau galutinės savo sudėties paskelbti vis dar negalėjo dėl Tado Kumeliausko patirtos traumos.

Susitikime su lenkais stiprų varžovų smūgį gavusiam puolėjui diagnozuotas galvos sumušimas, dėl kurio jis šiuo metu liko Lietuvoje. Visgi, pasiruošimo cikle net septynis įvarčius pelnęs ir rezultatyviausiu rinktinės žaidėju buvęs puolėjas laukia pakartotinių tyrimų: jei daktarai leistų žaidėjui rungtyniauti, rinktinei itin svarbus ledo ritulininkas turėtų prie jos prisijungti jau Kazachstane.

Dėl šios situacijos į čempionatą su rinktine išvyksta Dominykas Bogdziulis, kurio dalyvavimas pirmenybėse priklausys nuo T. Kumeliausko tolimesnių tyrimų ir galimybių žaisti planetos pirmenybėse.

Pasaulio čempionato IA diviziono kovos startuos jau balandžio 29 dieną. Pirmoje akistatoje Lietuvos rinktinės laukia Baltarusijos ledo ritulininkų iššūkis.

Lietuvos rinktinės sudėtis:

Gynėjai: Katulis Artūras, Ališauskas Nerijus, Edgaras Protčenka, Tomašas Krukovskis, Kostas Gusevas, Arvidas Domeika, Paulius Rumševičius,

Puolėjai: Zubrus Dainius, Vytautas Jagelavičius, Povilas Verenis, Arnoldas Bosas, Tadas Kumeliauskas, Aivaras Bendžius, Danielius Bogdziulis, Mauras Baltrukonis, Paulius Gintautas, Ugnius Čižas, Ilja Četvertakas, Emilijus Krakauskas, Dominykas Bogdziulis, Patrikas Misiukas,

Vartininkai: Mantas Armalis, Laurynas Lubys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių