Į išskirtinę „Tinklinio naktį“ atvyksta Europos paplūdimio tinklinio čempionas

  • Teksto dydis:

Spalio 26 dieną Vilniuje vyks įspūdingas renginys paplūdimio tinklinio gerbėjams – "Tinklinio naktis". Čia karaliaus tamsa, tačiau netrūks garso, geros nuotaikos ir įnirtingų paplūdimio tinklinio kovų.

Jau tradicine tapusi tinklinio šventė šiais metais keliasi po stogu ir vyks "Delfi sporto centre", o tradicinis "4x4" draugų turnyras ir išskirtinės parodomosios profesionalų kovos tęsis net ir pat paryčių.

Bene didžiausia šios šventės puošmena - į Lietuvą atvykstantys "Tinklinio nakties" herojai: elitiniai pasaulio paplūdimio tinklininkai latviai Aleksandrs Samoilovs ir Edgars Točs. E. Točs dar šiemet laimėjo FIVB keturių žvaigždučių turnyrą Olandijoje, žaibiškai šoktelėjo į pasaulio elito dešimtuką ir šiuo metu tęsia savo augimą ir ruošiasi patekimui į 2020 metų Tokijo olimpines žaidynes, o A. Samoilovs yra 2015 metų Europos čempionas, daugkartinis Europos  pirmenybių prizininkas ir olimpinių žaidynių dalyvis.

Tačiau atvykstančių pasaulio paplūdimio tinklinio lyderių nebijo stipriausia Lietuvos paplūdimio tinklinio pora Lukas Každailis ir Arnas Rumševičius. "Ei. Nakties herojai esame mes. Būk ir tu nakties herojumi", - šypsosi Arnas ir Lukas. Būtent šie lietuviai mes iššūkį E. Točs ir A. Samoilovs duetui ir padovanos tinklinio gerbėjams įspūdingą dvikovą.

Tinklinio naktyje minėti nakties herojai įkūnys tam tikrus personažus - Liūtą karalių, Didžiąją pėdą, Baudėją ir Simbą. Ar galėtumėte atskirti, kuris personažas atitinka Lietuvos ir Latvijos paplūdimio tinklinio žvaigždes?

A. Samoilovs ir E. Točs atvyks ne tik parodomosioms kovoms, tačiau naudojantis proga, pasidalins savo patirtimi su tinklinio entuziastais, atvirame pokalbyje ir diskusijose. Taip pat visų žiūrovų ir dalyvių lauks smagūs pokalbiai, viktorinos, prizai ir naktinis šėlsmas.

"Tikime, kad šiais metais "Tinklinio naktis" bus vienas smagesnių ir stipresnių renginių visiems tinklinio entuziastams. Mes džiaugiamės, kad šiais metais šis renginys atrado savo mecenatą, kuris daug dėmesio skiria tinklinio sporto šakai ir kurio dėka mūsų šalies stipriausiems sportininkams buvo daug lengviau siekti savo užsibrėžtų ir nukeliauti tokį kelią, kurį jie nukeliavo šiais metais. Renginio mecenatas "Baltijos Amerikos klinika" deda nemažai pastangų, kad šis renginys taptų tikra švente visiems į jį atėjusiems – tiek dalyviams, tiek žiūrovams.  Labai smagu, kad tokie renginiai domina publiką – vos per kelias dienas beveik visi bilietai į renginį buvo išpirkti, liko tik pora laisvų vietų. "Tinklinio naktis" turėtų būti tikra šventė, kuri vienija tinklinio sporto šakos mėgėjus ir profesionalus ir yra ta terpė, kurioje ne tik siekiama laimėti turnyrą, bet ir pabendrauti, pasidalinti savo patirtimi, smagiai praleisti laiką ir užmegzti stiprius tarpusavio ryšius", - sakė Lietuvos tinklinio federacijos generalinis sekretorius Andrius Gaidys.

"Tinklinio naktis powered by Baltijos-Amerikos klinika" - jau spalio 26 dieną. Renginio pradžia 19 val., parodomosios kovos planuojamos 22.30 val.


Šiame straipsnyje: tinklinio naktisTinklinis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių