Į elitą sugrįžtantis „Monaco“ toliau taškosi milijonais

Apetitas auga bevalgant, - veikiausiai taip būtų galima apibūdinti ambicingąjį „Monaco“ klubą, kuris kitą sezoną vėl varžysis elitiniame Prancūzijos čempionate „Ligue 1“. Nors komanda jau išleido ne vieną milijoną eurų, strategas Claudio Ranieri nori daugiau naujų futbolininkų.

Italas neslėpė, kad ekipos įsigyti nauji žaidėjai gerokai sustiprino „Ligue 2“ čempionų gretas, bet nepakankamai, jog būtų užpildytos spragos visose pozicijose.

„Klubo tikslas kitame sezone – finišuoti tarp trijų stipriausių šalies komandų, bet mums vis dar kažko trūksta. Pasigendame tokių žaidėjų, kurie galėtų užpildyti visas spragas. Taip, lyginant su praėjusiu sezonu, dabar esame labiau sustiprėję, bet nepakankamai“, - teigė „Monaco“ ekipos strategas.

„Mes vis dar nesame pasiekę PSG klubo lygio, bet puikiai suprantu, kad „Ligue 1“ gerbėjai su nekantrumu lauks šių komandų dvikovų. Turime ambicingą prezidentą ir pakankamai pinigų, todėl turėtume pasipildyti dar keliais žaidėjais“, - vylėsi C.Ranieri.

Šią vasarą „Monaco“ įsigijo jau septynis naujus žaidėjus ir išleido beveik pusantro šimto milijonų eurų. Komandą papildė Radamelis Falcao (60 mln.), Jay Rodriguezas (45 mln.), Joao Moutinho (25 mln.), Anthony Marialis (6 mln.), Nicolasas Isimatas-Mirinas (5 mln.), Ricardo Carvalho (laisvasis agentas) ir Gaetano Monachello (laisvasis agentas).

Pastaruoju metu Monako klubas yra siejamas su Florentu Malouda, Ericu Abidaliu, Patrice‘u Evra, Kaka, Mario Gomezu ir Zlatanu Ibrahimovičiumi. Neabejojama, jog komandą tikrai papildys mažų mažiausiai vienas iš šių futbolininkų.


Šiame straipsnyje: MonacoMario GomezKaka

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių