„Granito-Kario“ rankininkai pirmąjį ratą baigė be pralaimėjimų

Lietuvos vyrų rankinio lygoje (LRL) šeštadienį lyderis Kauno „Granito-Kario“ klubas savo aikštėje 38:31 (21:16) nugalėjo Kauno KTU ekipą ir pirmąjį ratą baigė laimėdamas visas aštuonerias rungtynes.

Nugalėtojams 11 įvarčių pelnė Mindaugas Urbonas, 7 - Modestas Štarolis, 6 - Vaidas Drevinskas.

KTU komandoje 11 sykių pasižymėjo Vilius Juozaitis.

„Pirma vieta ir savo 16 taškų esame patenkinti - nepralaimėjome nė karto. Tiesa, tos informacijos, kai „Dragūnas“ laimi visada būna daugiau. Jie įvardijami kaip eiliniai, daugkartiniai čempionai, o vis tik mes esam čempionai 17 kartų. Šias rungtynes laimėjome - KTU bėga, tačiau tai jie gali daryti iki tam tikro laiko. Jeigu mes laiku pasitinkame - visas jų bėgimas baigiasi“, - kalbėjo „Granito-Kario“ treneris Valdemaras Novickis.

„Mes savo tikslus nors ir nepilnai, tačiau šiandien įgyvendinome. Jeigu lygintumėm kaip žaidėme tarkim su „Dragūnu“ ir šiandien - rezultatas akivaizdus. Tikėjomės užbaigti pirmąjį ratą geriau, keletas rungtynių pralaimėta vos kelių įvarčių skirtumu. Kitame rate mūsų tikslas dar bent 8 taškai“, - pabrėžė KTU strategas Darius Talačka.

Kitose rungtynėse Vilniaus „Vilnius“ svečiuose 33:22 (20:12) nugalėjo Varėnos „Ūlą“, o Vilniaus „Šviesa“ savo aikštėje 37:18 (17:10) sutriuškino „Utenos“ rankininkus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių