G.Krapikas: „Suteiksime progų pažaisti visiems“

Kauno "Žalgirio" treneris Gintaras Krapikas nebuvo nusivylęs savo komanda po pralaimėjimo "BC Kyiv" komandai. 

Kauniečiai nesėkmingai pradėjo aštuonių komandų Vieningosios lygos "Promo" taurės turnyrą Maskvoje. Pirmose ketvirtfinalio rungtynėse Lietuvos čempionai 67:74 nusileido "BC Kyiv". 

"Ketvirtadienį svarbiose rungtynėse su lenkais išeikvojome daug jėgų, energijos ir emocijų. Be to, užtrukome kelionėje, negalėjome surengti nė vienos treniruotės, todėl žaisti buvo nelengva. Be to, ir varžovai buvo pajėgūs. "BC Kyiv" žaidžia tik FIBA Europos taurės varžybose, tačiau tie, kas supranta krepšinį, pastudijavę jų sudėtį, supras, kad tai gerokai aukštesnio lygio ekipa", - po mačo sakė G.Krapikas. 

"Žalgirio" treneris pabrėžė, kad jo auklėtinius pražudė fantastiški Alexo Scaleso metimai. "Jis įmetė ir per Woodsą, ir per Mačiulį, ir per Šalengą. Vyrams drabužinėje pasakiau, kad jie nesijaustų kalti. Tiesiog tai buvo Scaleso diena, jam pasisekė", - vertino G.Krapikas. 

Jis patikino, kad šis turnyras "Žalgiriui" pirmiausia svarbus, kaip galimybė pašlifuoti tam tikrus žaidimo elementus. "Be to, duosime daugiau progų pasireikšti krepšininkams, kurie rungtyniavo mažiau - Milakniui, Žukauskui, Vasiliauskui. Tačiau taip pat pasistengsime užimti ir kuo aukštesnę vietą. Turnyro dalyviai pasidalins piniginius prizus. Dabar grynieji niekam nepakenktų", - šyptelėjo Kauno ekipos treneris. 

Rytdienos "Žalgirio" varžovas kovoje dėl 5-8 vietų paaiškės maždaug 18.30 val. Lietuvos laiku, kai savo susitikimą baigs Maskvos CSKA ir Rygos ASK. Turnyras baigsis pirmadienį.


Šiame straipsnyje: Krapikaspromo

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių