G.Krapikas: komandą reikia stiprinti

„Pralaimėjome svarbias rungtynes, bet reikia pripažinti, kad varžovai šiandien buvo stipresni“, - reziumavo ketvirtąjį iš eilės pralaimėjimą Eurolygoje „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Gintaras Krapikas.

Kaip jau portalas skelbė, „Žalgiris“ trečiadienį Kaune pralaimėjo A grupės mačą Stambulo „Fenerbahce-Ulker“ ekipai 78:84. Tiesa, „Žalgiris“ išliks ketvirtoje vietoje, nes tą patį vakarą Prancūzijoje Vilerbano ASVEL 71:68 nugalėjo Zagrebo „Cibona“ ekipą. Visos trys komandos turi po vieną pergalę, tačiau „Žalgirio“ geriausias tarpusavio rungtynių taškų santykis.

- Sunku tikėtis lygiai kautis Eurolygoje, kai žaidžia septyni krepšininkai. Treneri, ar nemanote, kad įveikti su tokio lygio komandą kaip „Fenerbahce-Ulker“ jūsų ekipai paprasčiausiai trūksta pajėgumo?

- Manau, kad taip. Antroje pusėje praleidome 47 taškus. Nebeturėjome tiek galios, šviežumo ir agresyvumo gynyboje.

- Kokių pozicijų žaidėjų labiausiai reikėtų?

- Reikėtų pastiprinti įžaidėjo poziciją, taip pat reikalingas ir aukštas žaidėjas.

- Ar su klubo vadovais apie tai jau kalbėjote?

- Taip, kalbėjome. Ir ieškome pastiprinimo, darbas vyksta jau seniai. Bet vieni turi sutartis, kitų kaina netinka. Nėra taip paprasta, turint ribotas galimybes, pasikviesti tą žaidėją, kurio reikia. Bet darbas tuo klausimu tikrai vyksta.

 

B.Tanjevičiaus komentaras:

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių