„Gintra-Universitetas“ gėdingai pralaimėjo klubui iš Rusijos

Pirmose UEFA Moterų futbolo klubų Čempionų lygos atrankos varžybose Šiaulių „Gintra-Universitetas" futbolininkes net 0-8 sutriuškino komanda iš Rusijos „Zvezda-2005".

„Gintros-Universiteto" prezidentas Gintaras Radavičius po rungtynių teigė, kad Rusijos klubas - bene stipriausias, su kuriuo kada nors teko žaisti.

„Čia žaidžia penkios Ukrainos rinktinės žaidėjos, likusios - Rusijos rinktinės atstovės. Pažiūrėję kitas šiandien vykusias rungtynes tarp Vengrijos ir Farerų salų komandų, „Zvezda-2005"  atstovai sakė, kad tokių silpnų klubų Rusijos čempionate nėra", - pasakojo Šiaulių klubo vadovas.

G.Radavičiaus teigimu, Rusijos atstovės yra gerokai viršesnės už visas grupėje esančias komandas, tad kitų dviejų klubų rezultatai rungtynėse su „Zvezda-2005" bus panašūs: „Žinojome, koks pajėgus yra šis klubas, todėl pergalės nesitikėjome. Uždavinys buvo pralaimėti kuo mažesniu skirtumu".

Pasak „Gintros-Universiteto" prezidento, svarbiausios rungtynės šiame turnyre bus šeštadienį, kuomet šiaulietės susitiks su „FC Femina" iš Vengrijos - ši komanda yra pagrindinė mūsų futbolininkių konkurentė, pretenduojant į antrąją vietą grupėje.

Kitose Šiaulių centriniame stadione vykusiose rungtynėse klubas iš Vengrijos „FC Femina" 3-1 nugalėjo Farerų salų futbolininkes „Klaksvikar Itrottarfelag".



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių