Galingas startas: Lietuvos regbininkai sutriuškino Kiprą

  • Teksto dydis:

Lietuvos vyrų regbio-7 rinktinė galingai pradėjo Europos čempionato „Trophy“ diviziono turnyrą. Lietuviai pirmose B grupės rungtynėse net 50:7 (21:0) sutriuškino Kipro komandą.

Lietuviai dominavo aikštėje nuo pat mačo pradžios, o pirmuosius čempionato taškus Lietuvai pelnė Domantas Bagužis, vėliau 9 taškus iš eilės pelnė Vytaras Bloškys, o įpusėjus susitikimui mūsiškiai pirmavo 21 taško skirtumu. Antrajame kėlinyje lietuviai varžovams neleido pagalvoti apie pasipriešinimą. Žeminimus pelnė Žygimantas Radžius, Tautvydas Krasauskas, V. Bloškys ir mūsiškiai iškovojo užtikrintą pergalę.

Po rungtynių Lietuvos rinktinės treneris Sabelo Kolanisi sakė, kad nesitikėjo tokios lengvos kovos, bet mano, kad Lietuvos komanda dar turi rezervo ir jį mėgins realizuoti kitose rungtynėse.

15.51 val. lietuviai žais su Vengrija, 18.14 val. – su Rumunija.

Antras ir lemiamas „Trophy“ turnyro etapas vyks birželio 30-liepos 1 dienomis Šiaulių savivaldybės stadione. Šiose varžybose kovojama ne tik kelialapio į elitinį „Grand Prix“ divizioną, bet ir dėl galimybės dalyvauti olimpiniame atrankos turnyre.

Moterų Europos čempionato „Conference 1“ diviziono turnyrą sėkmingai pradėjo Lietuvos rinktinė. Lietuvės 21:5 (21:0) nugalėjo Moldovos ekipą.

Du žeminimus atliko Sandra Maciulevičiūtė, vieną – Erika Šimkonytė. Realizacijos smūgius tiksliai atliko Sabina Sinkevič.

Lietuvaičių dar laukia akistatos su Kroatijos ir Slovakijos ekipomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių