Futbolas: Europos taurės turnyre baigėsi grupių etapas

Europos lygos turnyre ketvirtadienį sužaistos paskutinės rungtynės 12-oje grupių, po kurių paaiškėjo visi atkrintamųjų varžybų dalyviai.

A grupėje Anglijos „Liverpool“ klubo pergalė svečiuose prieš italų „Udinese“ ekipą 1:0 lėmė „raudoniesiems“ kelialapį į kitą etapą.

Machačkalos „Anži“ komanda, nors ir pralaimėjo Ciuricho „Young Boys“ futbolininkams išvykoje 1:3, taip pat prasibrovė į antrą etapą.

Į atkrintamąsias varžybas taip pat pateko Plzeno „Viktoria“ (Čekija) ir Madrido „Atletico“ (Ispanija, B grupė), Stambulo „Fenerbahce“ (Turkija) ir Monchengladbacho „Borussia“ (Vokietija, C), „Bordeaux“ (Prancūzija) ir „Newcastle“ (Anglija, D), Bukarešto „Steaua“ (Rumunija) ir „Stuttgart“ (Vokietija, E), Dniepropetrovsko „Dnipro“ (Ukraina) ir „Napoli“ (Italija, F), „Genk“ (Belgija) ir „Basel“ (Šveicarija, G), Kazanės „Rubin“ (Rusija) ir Milano „Inter“ (Italija, H), „Lyon“ (Prancūzija) ir Prahos „Sparta (Čekija, I), Romos „Lazio“ (Italija) ir Londono „Tottenham“ (Anglija, J), Charkovo „Metallist“ (Ukraina) ir Leverkūzeno „Bayer“ (Vokietija, K) bei „Hannover“ (Vokietija) ir Valensijos „Levante“ (Ispanija, L).

Vienerios rungtynės tarp Lisabonos „Sporting“ klubo (Portugalija) ir Szekesfehervaro „Videoton“ (Vengrija) ekipos dėl stiprios liūties Portugalijos sostinėje buvo atidėtos ir bus žaidžiamos penktadienį.

„Rubin“ klubo vartininkas Giedrius Arlauskis žaidė visas rungtynes, o „Lazio komandos gynėjas Marius Stankevičius mačui nebuvo registruotas. Ir „Rubin“, ir „Lazio“ jau anksčiau buvo užsitikrinę vietas kitame etape.

Rezultatai:



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių