Europos žaidynių sportininkų kaimelyje Lietuvos atstovai penktadienį sulaukė svečių

  • Teksto dydis:

Pirmųjų Europos žaidynių sportininkų kaimelyje penktadienį garbingi svečiai. Į Lietuvos misijos būstinę atvyko sportininkų kaimelio meras Elchinas Safarovas ir Tarptautinės olimpinės akademijos direktorius Dionysis Gangas.

Pasak Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) pranešimo, svečiai pabendravo su LTOK atstovais ir kaimelyje dirbančiais gydytojais, meras ir Lietuvos misijos vadovas Einius Petkus apsikeitė simbolinėmis dovanomis.

Po pietų į kaimelį užsuko Lietuvos ambasadorius Azerbaidžane Valdas Lastauskas ir trečiasis sekretorius Danielius Turskis. Svečiai apžiūrėjo kaimelį, sužinojo kaip gyvena Lietuvos sportininkai ir patikino, kad prireikus misijos darbuotojai gali kreiptis į ambasadą pagalbos. Ambasadorius taip pat susitiko su kaimelio meru.

Lietuvos ambasados trečiasis sekretorius Danielius Turskis, asistentė Vita Balsytė, ambasadorius Valdas Lastauskas, misijos vadovas Einius Petkus, misijos vadovo pavaduotojas Egidijus Balčiūnas

Šiąnakt į kaimelį su treneriais atvyko badmintonininkai Akvilė Stapušaitytė, Vytautė Fomkinaitė, Alanas Plavinas, Kęstutis Navickas ir Povilas Bartušis. Po pietų sportininkai jau išskubėjo į treniruotę.

"Ko gero esu vienintelis Lietuvos treneris patenkintas žaidynių burtais" - juokavo Juozas Špelveris apie birželio 22 d. prasidėsiančias badmintonininkų rungtynes.

Kartu su badmintonininkais į Baku atvyko sambo kovotojai Radvilas Matukas ir Rūta Aksionova.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių