Europos čempionatų prizininkų dėka – premijos mokykloms

Jauniesiems Lietuvos krepšininkams 2008-ieji buvo labai sėkmingi. 18-mečių merginų ir 16-mečių vaikinų rinktinės tapo Europos čempionėmis, o 18-mečiai ir 20-mečiai vaikinai į Lietuvą parvežė sidabro medalius.

Lietuvos krepšinio federacija (LKF) pirmą kartą istorijoje piniginiais prizais apdovanos Europos čempionatų prizininkus parengusias mokyklas - joms atiteks 43 tūkst. litų.

Mokyklos bus apdovanotos per LKF DnB NORD Didžiosios vyrų taurės turnyro finalo ketverto varžybas sausio mėnesį Panevėžyje.

Didžiausia premija - kiek daugiau nei 10 tūkst. litų - atiteks Kauno A.Sabonio krepšinio mokyklai. 8 tūkst. litų gaus Kauno krepšinio mokykla „Aisčiai", 7 tūkst. litų - Vilniaus Š.Marčiulionio krepšinio akademija, 5 tūkst. litų - Klaipėdos V.Knašiaus krepšinio mokykla, praneša LKF.

Premijas taip pat gaus Marijampolės žaidimų ir sporto mokykla, Vilniaus krepšinio mokykla, Alytaus rekreacijos ir sporto centras, Šiaulių sporto mokykla „Saulė", Utenos kūno kultūros ir sporto centras, Palangos sporto mokykla, Šilutės sporto mokykla, Mažeikių sporto mokykla, Jonavos kūno kultūros ir sporto centras ir Kauno A. Masalskio krepšinio klubas „Žalvaris".

„Džiaugiamės, kad net krizės akivaizdoje galėsime atsidėkoti už sunkų kasdienį darbą. Būtent šioms mokykloms turime būti dėkingi už laimėjimus, Lietuvos vardo garsinimą. Pakviesime į Panevėžį visų mokyklų direktorius ir įteiksime prizus. Neliks nuskriaustos ir kitos krepšininkus rengiančios mokyklos. Vasario mėnesį, bendradarbiaudami su „Sprite", mokykloms išdalinsime 1 tūkst. krepšinio kamuolių", - sakė LKF generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas.


Šiame straipsnyje: LKFpremijos mokykloms

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių