„Energija“ pralaimėjo Baltarusijos lygos rungtynes čempionato lyderiams

  • Teksto dydis:

Šeštadienį Elektrėnų „Energija“ namie žaidė Baltarusijos aukščiausioje ledo ritulio lygoje. Elektrėniškiai namuose po kietos kovos 1:2 (1:2, 0:0, 0:0) nusileido lygos lyderiams – Gardino „Neman“ ledo ritulininkams.

Jau pirmą ataką „Neman“ ekipa pavertė įvarčiu – Ilja Pugačius pabėgo nuo gynėjo bei krisdamas įstūmė ritulį į vartus bei išvedė svečius į priekį – 1:0.

Greitas „Neman“ įvartis „Energijos“ nesutrukdė, kuri toliau rungtyniavo kaip lygus su lygiu. Bet tryliktą kėlinio minutę Renatas Mikelis metimu iš arti padvigubino svečių persvarą – 2:0.

Netrukus jau „Energija“ pradžiugino savo sirgalius – dešiniu kraštu prasiveržęs Deividas Kazlauskas metimu į tolimą vartų pusę įmušė įvartį bei sumažino deficitą iki minimumo – 1:2.

„Neman“ per trylika šio sezono rungtynių yra patyrusi vos tris pralaimėjimus bei su 32 taškais žengia pirmoje vietoje, tuo tarpu „Energija“ per vienuolika rungtynių yra iškovojusi 6 pergales bei su 15 taškų žengia septintoje pozicijoje.

Šių komandų tarpusavio istorija iki šiol buvo palanki „Energijos“ ekipai. Praėjusį sezoną Elektrėnų ir Gardino komandos susitiko keturis kartus, o visose rungtynėse pergales iškovojo „Energijos“ ekipa – išvykoje varžovus įveikė 5:3, 8:3, o namuose – 5:4, 4:3. Antrosios tarpusavio rungtynės Elektrėnuose vyks sekmadienį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių