Duobė tęsiasi: R. Federeris nepasipriešino 55-ai pasaulio raketei

Gtšade (Šveicarija) vykstančiame ATP 250 serijos teniso turnyre dar vieną ankstyvą pralaimėjimą patyrė Rogeris Federeris (ATP-5). 31-erių metų šveicaras antrame rate vos po valandos ir 6 minučių 3:6, 4:6 nusileido vokiečiui Danieliui Brandsui (ATP-55). Tarp 50-ies pajėgiausių planetos tenisininkų nepatenkančiam žaidėjui R.Federeris nusileido jau trečiame turnyre iš eilės: Vimbldone šveicarą įveikė ukrainietis Sergejus Stakhovskis (ATP-116), o Hambuge – argentinietis Federico Delbonis (ATP-114).

Verta pažymėti, jog šiame turnyre legendinis tenisininkas žaidė su nauja, didesne nei įprastai, rakete. „Turiu praleisti dar daug valandų kortuose, kad galėčiau pasakyti, ar žaisdamas su šia rakete priėmiau gerą sprendimą. Vis dar nenusprendžiau, ar su šia rakete žaisiu ir „US Open“. Problemų po rakečių keitimo turėjo ir tokie žaidėjai kaip Fernando Verdasco bei Novakas Džokovičius“, – apie žaidimo priemonės ypatumus pasakojo R.Federeris.

Šiame sezone nesėkmingai žaidžiantis 17 „Didžiojo kirčio“ turnyrų titulų savininkas į dešimtuką reitinge patenkančio žaidėjo neįveikė nuo sausio mėnesio, o ATP klasifikacijoje nukrito į žemiausią poziciją per 10 metų – penktąją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių