Du varžovus per dieną nugalėjęs L. Mugevičius – „Futures“ turnyro finale

  • Teksto dydis:

Trečioji Lietuvos raketė Lukas Mugevičius Ukrainoje laimėjo antrą dvikovą per vieną dieną. 502-ą vietą pasaulio reitinge užimantis 21-erių lietuvis penktadienio pavakarę po pustrečios valandos trukusios kovos 6:4, 1:6, 6:3 palaužė kortų šeimininką Maratą Deviatiarovą ir kausis dėl antro „Futures“ serijos titulo karjeroje.

Trečiame sete L.Mugevičius šešis kartus buvo per tašką nuo pralaimėtų padavimų, tačiau lietuvis nepalūžo. Rezultatui esant 3:3 502-oji pasaulio raketė pelnė tris geimus iš eilės ir iškovojo pergalę.

Patekdamas į „Futures“ turnyro Ukrainoje finalą L.Mugevičius užsidirbo 10 reitingo taškų ir 848 JAV dolerius. Finale Lietuvos tenisininkas kausis su ukrainiečio Denyso Mylokostovo ir italo Francesco Vilardo poros nugalėtoju.

L.Mugevičiui tai bus ketvirtas „Futures“ serijos turnyro finalas šiemet. Vienintelį karjeroje lietuvis laimėjo prieš kelis mėnesius Gruzijoje.

L.Mugevičiaus penktadienį laukia ir trečia dvikova – dvejetų varžybų finale jis poroje su Vladyslavu Manafovu raketes surems su M.Deviatiarovu ir F.Vilardo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių