„Dragūno“ rankininkai nukovė vilniečius

  • Teksto dydis:

Šeštadienį prasidėjusiame ketvirtajame Lietuvos „Vivus.lt“ rankinio lygos etape pergalę iškovojo Klaipėdos "Dragūnas".

Klaipėdoje vykusioje „Dragūno“ ir Vilniaus VHC „Šviesa“ dvikovoje netrūko emocijų. Banguotai žaidusi uostamiesčio ekipa pirmajame kėlinyje į priekį buvo paleidusi sostinės rankininkus, bet vėliau persvėrė rezultatą savo naudai ir laimėjo 5 įvarčių skirtumu – 34:29 (18:16).

„Dragūnui“ 9 įvarčius uždirbo ukrainietis Igor Kopyshynskyi, 8 įmetė Lukas Jurys, 5 – Gintaras Cibulskis.

Vilniečių gretose 8 kartus pasižymėjo Valdas Drabavičius, 7 – Artūras Švilpa, 6 įvarčius pelnė Dovydas Kuodys.

Antanas Taraskevičius (VHC „Šviesa“ vyr. treneris„): „Pralaimėjome, tačiau savo komandoje mačiau daug pozityvo. Žaidėme greitą puolimą, buvo tolimi metimai. Vis dėlto Klaipėda laimėjo dėl dviejų dalykų – jie ženkliai buvo pranašesni kontratakose ir labai stipriai sužaidė linijos žaidėjas Cibulskis. Apskritai vyko lygi kova, o dėl šių dviejų priežasčių klaipėdiečiai laimėjo. Mums pritrūko gynybos, šaltakraujiškumo, puolime padarėme per daug techninių klaidų, ypač perduodant linijos puolėjui. Žaidėme be dviejų pagrindinių linijų puolėjų, kurie yra traumuoti“.

Gintaras Cibulskis („Dragūnas“): „Rungtynės buvo geros, emocingos. Tokios varžybos puošia Lietuvos rankinį. Mano uždavinys yra stipriai pasirodyti ir tikrai stengiausi iš visos širdies. Daug dirbome su komanda visą savaitę, akcentavome linijos žaidimą ir gana gerai viskas pavyko. Kokie geri sprendimai buvo padaryti? Geras sprendimas buvo mane išleisti žaisti į aikštelę. Jei rimčiau, suveikė gynybos pakeitimas. Pradžioje besigindami su „Šviesa“ nesusitvarkėme, o vėliau, pakeitus taktiką, iškart matėsi rezultatas“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių