„Dragūnas“ nusileido Baltijos lygos čempionams

  • Teksto dydis:

Klaipėdos rankininkams sekmadienį savoje aikštelėje nepavyko sukurti stebuklo ir nugalėti praėjusio sezono Baltijos rankinio lygos čempionų iš Suomijos Riihimaen „Cocks“. Rungtynės baigėsi rezultatu 29:23 (15:10) svečių naudai.

Suomių ekipos vyr. treneris Gintaras Savukynas sakė, kad savo auklėtiniams kėlė vienintelį tikslą – iškovoti pergalę ir du taškus.

„Dragūnas“ įrodo, kad ne veltui yra Lietuvos čempionai ir šiuo metu stipriausia Lietuvos komanda. Kalbant aie rungtynes, pirmame kėlinyje užtikrintas persvaros įgavimas, kai pirmavome, atrodo, aštuoniais įvarčiais, atpalaidavo mūsų žaidėjus ir jie kėlinio pabaigą sužaidė netvarkingai. Tačiau per pertrauką pakalbėjome, kad turime koncentraciją išlaikyti iki galo ir antrojo kėlinio eiga rodė, kad susitvarkėme. Žinoma, galėjome rungtynes užbaigti ir gražiau, nes padarėme klaidelių. Vis dėlto rungtynės buvo įtemptos, nepaisant rezultato“, – komentavo G. Savukynas.

„Dragūno“  vyr. treneris Artūras Juškėnas, nepaisant patirto pralaimėjimo, buvo nusiteikęs gerai.

„Rezultatas ne toks ir baisus. Gaila tik to, kad rungtynių baigtis buvo nulemta jau anksčiau, pirmame kėlinyje. Varžovas tikrai stiprus, žiauriai stiprus, na, o mums trejų rungtynių per vieną savaitę galbūt buvo per daug. Jeigu visi mūsų žaidėjai būtų norėję ir galėję sužaisti gerai ir labai gerai, būtume galėję kovoti su šita komanda kaip lygūs su lygiais. Mes to nepadarėme ir pralaimėjome rungtynes. Ką gi, dirbsime toliau“, – į ateitį žvelgė A. Juškėnas.

Klaipėdos „Dragūnas“: Gabrielius Virbauskas – 6 įvarčiai (1 iš 7 m), Laurynas Palevičius – 5 (2 iš 7 m), Karolis Bliuvas – 3, Lukas Simėnas, Gintaras Cibulskis, Modestas Vaitekūnas – po 2, Lukas Simanavičius, Lukas Juškėnas, Benas Butkus – po 1.

Riihimaen „Cocks“: Teemu Tamminen, Nico Ronnberg, Davor Basaric, Vitalie Nenita – po 5 įvarčius, Roni Syrjala, Boja Zupanjac – po 3, Viktor Kovalenko – 2, Aliaksandr Shitsko – 1.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių